Asiakkaamme
Arkta Oy

Arkta on tehnyt yhteistyösopimuksen koskien help desk –palveluita, palvelinylläpitoa sekä työasemien tietoturvaa. Asiakkaan henkilöstö saa nopeasti ja helposti apua IT-ongelmiin ottamalla yhteyttä help desk –palveluihin. Decens huolehtii, että asiakkaan palvelinten tietoturva on ajan tasalla, valvoo palvelinten toimintaa sekä tarkkailee, että varmistukset palvelimista toimivat sovitun mukaisesti. Työasemien tietoturva huolehditaan myös keskitetysti toimittajan tietoturvapalvelun avulla ja näin voidaan olla varmoja, että käyttäjien laitteet ovat turvassa tietoturvauhilta. Palveluiden laatua ja ympäristön kehittymistä seurataan tasaisin väliajoin toimittajan ja asiakkaan välisissä tapaamisissa.

”Decensin toiminnassa arvostan erityisesti sitä, että IT-ympäristöä kehitetään järkevällä tavalla ja ennakoivasti”, kertoo Jukka Pääkkönen Arkta Oy:stä.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Kimmo Räty
kimmo.raty@decens.fi
puh. +358 40 632 7442

Arkta on perustettu 1988 kasvaen 26 vuoden aikana yhdeksi suurimmista Tampereen talousalueen asuntorakentajista. Arkta-koteihin muuttaa vuosittain n. 230 kotitaloutta. Arkta Oy:n konserniemon alle kuuluvat myös Arkta Rakennuttajat Oy, Rakennustoimisto Arkta Oy ja TIM Rakennus Oy. Liikevaihto konsernilla 30 miljoonaa euroa (2013).

www.arkta.fi