Hanki yrityksesi tietotekniikka palveluna

Decens Palvelu-PC on erinomainen ratkaisu niille, jotka arvostavat IT-asioissa helppoutta, joustavuutta ja toimivuutta. Toimitamme tarvitsemasi kannettavat tietokoneet ja työasemat kiinteällä kuukausimaksulla ja pidämme huolta, että kaikki koneet ovat toimintakuntoisia. Rikkoutuneet laitteet huolletaan tai vaihdetaan toimivaan.

 

Palvelu-PC sopimus on joustava, jolloin konemäärän lisääminen, vähentäminen tai koneen päivittäminen esim. tehokkaampaan malliin on vaivatonta. Et siis joudu sitomaan yrityksesi pääomaa IT-laitteisiin ja budjetoiminen on helppoa.

 

Decens Total Caren avulla varmistat kiinteään kuukausihintaan laitteen toimintakunnon, tietoturvan ja Help Desk -palvelut. Mahdolliset ongelmatilanteet hoidetaan tarvittaessa lähitukena asiakkaan tiloissa. Decens toimii kontaktipisteenä asiakkaalle myös kolmansien osapuolten ongelmatilanteissa (esim. ohjelmisto-ongelmat).

 

Soita tai pyydä kampanjatarjous Decens Palvelu-PC:stä

  • Harri Riihelä / 040 758 8192 / harri.riihela (a) decens.fi
  • Henry Saarni / 0400 621 181 / henry.saarni (a) decens.fi
  • Kimmo Räty / 040 632 7442 / kimmo.raty (a) decens.fi

 

Tarjouspyyntö

Voit lähettää tarjouspyynnön myös seuraavan lomakkeen kautta.

 

Hinnat alv. 0 %. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Voit jättää toiveita, kysymyksiä tai tarkennuksia lisätietokenttään.