Toimintavarmat ja laadukkaat konesalipalvelut

Oletko kiinnostunut konesalipalvelusta tai virtuaalipalvelimista? Soita meille ja kerro tarpeistasi, niin teemme sinulle hyvän tarjouksen. Decensillä on toimipisteet viidellä eri paikkakunnalla ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Konesalimme sijaitsevat Suomessa.

 

  Espoon toimipiste

Joonas Lehtinen / 040 631 0997

Sari Pesonen / 040 593 7318

 

  Tampereen toimipiste

Harri Riihelä / 040 758 8192

Henry Saarni / 0400 621 181

Kimmo Räty / 040 632 7442

 

  Vaasan toimipiste

Kim Sandström / 044 309 9470

 

(sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@decens.fi)

 

Pilvipalvelu vai konesali?

Pilvipalveluiden suosio kasvaa ja monessa kohtaa se onkin paras ratkaisu. Vaikka mielikuvat konesalin kalliudesta ovat sitkeässä, on se tietyissä tapauksissa edullisempi ratkaisu kuin pilvipalvelu. Tämän vuoksi kannattaa keskustella asiantuntijoiden kanssa ennen päätöksen tekoa. He kartoittavat tilanteesi ja ehdottavat kustannustehokasta ja liiketoimintaasi parhaiten tukevaa ratkaisua.

 

Palvelua valittaessa otetaan huomioon mm. datan määrä, tiedostojen fyysinen sijainti (tietosuojalainsäädäntö), varmistuspalvelut, off-site kopiot, tietoturva, valvonta- ja hallintapalvelut sekä tarvittava vasteaika. Decens tarjoaa konesalipalveluiden lisäksi myös pilvipalveluita (AWS, Microsoft Azure).

 

Decens konesalipalvelu

Decensillä on kaksi omaa modernia ja palveluvarmaa konesalia (Tampere, Espoo). Tämä tarkoittaa asiakkaille mahdollisuutta myös kahden konesalin ratkaisuun. Konesalimme ovat KATAKRI tason IV ja VAHTI 2/2013 suojaustason II mukaisia. Tarjoamme valvonta- ja ylläpitopalveluita myös asiakkaidemme omiin konesaleihin.

 

Oma konesalimme on hinnaltaan hyvin kilpailukykyinen.

 

Esim. palvelin alkaen 83,50 € / kk

  • 1 prosessori
  • muisti 8 Gt
  • levytilaa 200 Gt
  • Windows Server -lisenssi
  • kahdennettu ympäristö
  • 24/7 valvonta ja alustan ylläpito

Hinta alv. 0 %

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin henkilökuntamme on yhteydessä piakkoin.