fbpx

Asiakastarina: Fastems

Kasvavan yrityksen IT-kumppanuus

 

#Decens #DecensOy #suomalainen #ITkumppani #ITsupermiehet #ITammattilaiset 

#asiakastyytyväisyys #ITulkoistuspalvelut #OnhanSiinäAvainlippu

Joustavien valmistusjärjestelmien globaali edelläkävijä Fastems on toimittanut historiansa aikana yli 4000 automaatiojärjestelmää konepajateollisuudelle ympäri maailmaa. Vanhimmat edelleen käytössä olevat järjestelmät Fastems on toimittanut jo yli 30 vuotta sitten.

Mahdollistaakseen yrityksensä kasvun ja luotettavan maailmanlaajuisen toiminnan Fastems näki Decensin parhaana mahdollisena ICT-kumppanina.

”Decensin avulla olemme pystyneet skaalaamaan joustavasti ICT -palvelujamme ja siten tukemaan yrityksemme voimakasta kasvua. Decensin erityisasiantuntijoiden kanssa olemme myös pystyneet viemään lävitse kehitysprojekteja, joissa nykyistä ICT -ympäristöä on modernisoitu, ja samalla myös kehitetty uusia toimintamalleja ja kyvykkyyksiä”, kertoo Tietohallintojohtaja Janne Kivinen.

Kivinen arvostaa sitä, että yhteistyö Decensin kanssa on tehokasta ja suoraviivaista. ”Decens on osoittautunut itseohjautuvaksi, joustavaksi ja asiantuntevaksi organisaatioksi, missä asiakkaalla on tarvittaessa suora linkki asiantuntijatasolle.”

Valitsemalla Decensin IT-kumppaniksi, varmistat että yrityksesi IT-ratkaisut pysyvät liiketoimintasi kasvuvauhdissa mukana.

Vuonna 1901 perustettu Fastems toimittaa älykkäitä tehdasautomaatioratkaisuja, jotka auttavat metallituotteiden valmistajia nostamaan tuottavuuttaan. Ainutlaatuiseksi Fastemsin tekee alan johtava ohjelmisto sekä kyky integroida mitkä tahansa maailman työstökoneista yhdeksi kokonaisuudeksi – yhdistettynä laajaan tarjoamaan ja vuosikymmenien kokemukseen.

Fastemsin tavoitteena on rakentaa maailmaa, jossa valmistava teollisuus on yksi kansakuntien menestyksen kulmakivistä ja kestävän hyvinvoinnin lähde. Fastems on toimittanut yli 4 000 asennettua järjestelmää päämarkkinoilleen Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 90 miljoonaa euroa ja se työllistää 450 henkilöä.

Lue lisää Fastemsin palveluista: www.fastems.com