fbpx

Asiakastarina: Huurre

IT-palveluiden tehokasta hallintaa Palvelupäällikön avulla

 

#Decens #DecensOy #suomalainen #ITkumppani #ITsupermiehet #ITammattilaiset 

#asiakastyytyväisyys #ITulkoistuspalvelut #OnhanSiinäAvainlippu

Huurre on kansainvälinen älykkäitä jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys, joka tarjoaa lisäksi asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä valtakunnallisia huolto- ja korjauspalveluja. IT-ratkaisujen toimittajalta Huurre vaatii joustavuutta ja ketteryyttä, mihin Decens on pystynyt vastaamaan yli odotusten.

”Isot IT-talot eivät helposti taivu meidän tarpeisiin ja aikatauluihin. Decens kykenee palvelemaan meitä tavalla, johon olemme olleet erittäin tyytyväisiä”, kertoo IT-päällikkö Vesa Ojanen.

Yhteistyö Decensin kanssa alkoi loppuvuodesta 2014, ja sopimuksen mukaiset palvelut saatiin siirretyksi seuraavan vuoden keväällä. Uusi kolmen vuoden jatkosopimus tehtiin kesällä 2018.

”Decensin tarjoama Palvelunhallinta on tärkeä osa yhteistyötämme. Käymme jatkuvaa vuoropuhelua Decensin Palvelupäällikön kanssa paitsi parhaista käytännöistä IT-palveluiden hallintaan myös siitä, kuinka voimme kehittää Huurteen infratekniikan ja tietohallinnon toimintamalleja.”

Helpota yrityksesi IT-palveluiden hallintaa Palvelupäällikön avulla – lue lisää palvelusta täältä tai ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Huurre on kansainvälinen teknologia- ja palvelujohtaja vihreän jäähdytyksen ja lämmöntuoton saralla. Suunnittelemme ja toimitamme ammattilaisratkaisut, joilla minimoimme asiakkaidemme kylmäketjun energiankulutuksen ja optimoimme lämmöntuoton. Asiakassegmenttimme ovat elintarviketeollisuus, jäähallit, varastot ja logistiikka, ammattikeittiöt, lääketiede ja tutkimus sekä kauppa.

www.huurre.fi

Huurre on nyt osa Caverionia. Yhdessä muodostamme vahvan toimijan energia- ja jäähdytysalalle. Tuomme asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia rakennetun ympäristön energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.
Lisää voit lukea Caverion Oyj:n sijoittajauutisesta.