fbpx

Asiakastarina: Kiilto

Tietoturvapalvelut

 

#Decens #DecensOy #suomalainen #ITkumppani #ITsupermiehet #ITammattilaiset 

#asiakastyytyväisyys #Tietoturvapalvelut

Kemianteollisuuden ratkaisuja kehittävä, valmistava ja markkinoiva Kiilto toimii neljällä toimialalla: rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiilto on ollut Decensin tarjoamiin tietoturvapalveluihin tyytyväinen jo vuodesta 2008, ja vuosien saatossa palveluita on päivitetty ja uudistettu.

Meillä on laajasti käytössä Decensin tietoturvapalveluita kuten päätelaitteiden suojaus, sähköpostin suodatuspalvelu, palomuuri ja verkon kokonaisratkaisut. Palomuurit ja tietoturvallinen verkkoratkaisu on toteutettu 9 maahan ja 21 toimipisteeseen, joihin lukeutuvat tehdas ja myyntikonttorit”, kertoo Kiillon Tietohallintojohtaja (CIO) Tuomas Vepsäläinen.

”Yhteistyö on sujunut asiakaslähtöisesti, palvelu on ollut erittäin hyvää ja laadukasta, ja lisäksi Decensin asiantuntijoiden kanssa on helppo työskennellä.”

Decensin avulla Kiilto on voinut toteuttaa tietoturvallisen ja modernin työskentely-ympäristön henkilöstölleen. Yrityksellä on käytössä myös vuosikello, jossa tietoturvan tilaa ja kehitystä seurataan aktiivisesti.

Vepsäläinen arvostaa yhteistyön sujuvuutta, ja kiteyttää Decensin vahvuudet asiakaslähtöisyyteen, palvelun laatuun ja asiantuntijuuteen. ”Yhteistyö on sujunut asiakaslähtöisesti, palvelu on ollut erittäin hyvää ja laadukasta, ja lisäksi Decensin asiantuntijoiden kanssa on helppo työskennellä.”

Haluatko kuulla lisää Decensin tietoturvapalveluista? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Kiilto – monen toimialan yritysperhe

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet.

Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme lähes 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi.

Meillä panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen.

Suomessa tuotekehityksemme sijaitsevat Lempäälässä ja Turussa, ja tuotantolaitoksemme Lempäälässä, Turussa ja Hankasalmella. Suomen lisäksi toimimme omien tytäryhtiöidemme kautta yhdessätoista eri maassa: Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Baltiassa ja Puolassa. Näin olemme kullakin markkina-alueellamme aina vahva paikallinen toimija. Kiilto työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2019 Kiillon liikevaihto oli noin 222 miljoonaa euroa. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen.

Lue lisää: www.kiilto.com