fbpx

Asiakastarina: Stella

Yrityksen laitehankinnat kätevästi Palvelu-PC -palvelun kautta

 

#Decens #DecensOy #suomalainen #ITkumppani #ITsupermiehet #ITammattilaiset
#asiakastyytyväisyys #ITulkoistuspalvelut

Stella Kotipalvelut Oy on kotipalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Yritys työllistää yli 1200 terveydenhoidon ja kotisiivouksen ammattilaista ja asiakkaina on yli 200 kuntaa sekä noin 55 000 kotitaloutta.

”Olemme tehneet yhteistyötä Decensin kanssa vuodesta 2017 alkaen. Asiointi on helppoa ja mutkatonta”, kertoo Tietohallintojohtaja Antti Nuutinen.

”Yhteyshenkilöt ovat hyvin tavoitettavissa, ja kaikki Decensin palveluhenkilöt ovat ystävällisiä asiansa osaavia asiantuntijoita.”

Yhteistyökumppaniksi Stella etsi itselleen sopivan kokoista yritystä, joka olisi valmis kehittämään IT-palveluitaan asiakaslähtöisesti. ”Yhteyshenkilöt ovat hyvin tavoitettavissa, ja kaikki Decensin palveluhenkilöt ovat ystävällisiä asiansa osaavia asiantuntijoita.”

Nuutinen on erityisen tyytyväinen siihen, että palautteet sekä kehitysehdotukset voidaan käsitellä Decensin kanssa avoimesti.

”Sovitut asiat hoidetaan, ja mahdolliset haasteet ratkaistaan hyvässä yhteistyössä. Palvelutuotantoon liittyy aina myös poikkeamia ja hyvät kumppanit erottuvat nimenomaan näiden asioiden hoitamisessa.”

Yksi merkittävistä Decensin toimittamista palveluista Stellalle on Palvelu-PC, joka otettiin käyttöön marraskuussa 2017. Yrityksen kaikki uudet laitteet hankitaan palvelun kautta, mistä on käytössä kolme eri palvelumallivariaatiota työtehtävien mukaisesti. Kaikki paketit sisältävät käyttäjän tarvitsemat lisälaitteet eli telakan, lisänäytön, näppäimistön ja hiiren.

”Meillä on aina tilattavissa kategorioiden mukaiset laitteet, joiden vaihdoksista ja saatavuudesta Decens huolehtii. Myös työasemien vakiointi on Decensin vastuulla.” Nuutinen arvostaa sitä, että Decensin palveluun voi luottaa horjumattomasti myös vika- ja ongelmatilanteissa. ”Decens kantaa kokonaisvastuun ja huolehtii, että käyttäjällä on aina toimiva laite käytettävissä.”

Haluatko tehdä yrityksesi päätelaitteiden hankinnan helposti ja vaivattomasti palveluna? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Tätä on Stella Kotipalvelut Oy

Stella on kotipalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään sujuvaa arkea ja onnellista elämää omassa kodissa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Stellalla on asiakkaina yli 200 kuntaa ja noin 55 000 kotitaloutta. Toimistomme ovat Helsingissä, Lahdessa, Seinäjoella, Turussa, Hyvinkäällä, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

Suurin palvelualueemme on terveydenhoidon palvelut kuten kotihoito ja kotisairaanhoito. Lisäksi tarjoamme turvapuhelinpalvelut koko Suomen alueelle sekä kotisiivouksen palveluita usealle paikkakunnalle.

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo yli 1200 terveydenhoidon ja kotisiivouksen ammattilaista.

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa vaivattomuutta kotisiivoukseen, toinen kotihoitoa, kolmas turvaa kotona asumiseen ja neljäs kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme, että hoidamme ihmisen ja kodin.

Lue lisää: www.stella.fi