Asiakkaamme
Serlachius-museot

Ennen yhteistyön alkua asiakas oli paininut verkkokysymysten äärellä – aika ja osaaminen eivät yksinkertaisesti riittäneet hallitsemaan kahden suuren museon IT-ympäristöä. Haasteita toi myös uusi museorakennus Göstan Paviljonki, jonka IT-ympäristö vaati korkeaa käytettävyyttä.

Decens toteutti uuden museorakennuksen IT-ympäristön, jonka lisäksi Decens valvoo Serlachius-museoiden palvelimien, verkkolaitteiden ja sovellusten toimintaa 24×7. Decens myös konsultoi asiakasta koko IT-ympäristöön liittyvissä asioissa. ”Decensin palveluiden ansiosta mieli on levollinen – luotamme siihen, että järjestelmät toimivat”, toteaa Jaakko Karppinen, Serlachius-museoiden kiinteistöpäällikkö.

Decensille on ollut kunnia toimia yhteistyössä yhden maan arvostetuimman taidemuseon kanssa. Iloksemme myös Serlachius-museot ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä yhteistyöhön. ”Decensillä on erinomainen myyjäporukka, jonka lisäksi asiantuntijoiden ammattitaito on vailla vertaa”, kertoo Jaakko Karppinen.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Kimmo Räty
kimmo.raty@decens.fi
puh. +358 40 632 7442

Serlachius-museot
Jaakko Karppinen, kiinteistöpäällikkö
jaakko.karppinen@serlachius.fi

Mänttä-Vilppulassa sijaitsevia Serlachius-museoita ylläpitää Gösta Serlachiuksen taidesäätiö. Museoita on kaksi, Gösta ja Gustaf, jotka tarjoavat kohtauspaikan korkeatasoisen taiteen ystäville. Museo toimii 5,5 miljoonan vuosibudjetilla ja työllistää vakituisesti 40 ja kaikkiaan 70 henkeä.

www.serlachius.fi