Asiakkaamme
Finncont Oy

Finncont Oy:n palvelin- ja verkkoympäristöä korvattiin uusilla laitteilla alkuvuonna 2014.
Ennen projektia Finncontin IT-ympäristö koostui pääasiassa fyysisistä palvelimista. Tahtotilana oli vähentää laitteiden määrää virtualisoinnilla ja samalla parantaa suorituskykyä, hallintaa, vikasietoisuutta sekä laajennettavuutta.

Uusi ympäristö kokonaisuus rakentui virtualisoiduista palvelimista, jotka liitettiin keskitettyyn ja helposti skaalattavaan levyjärjestelmään. Samassa yhteydessä myös varmistusjärjestelmä päivitettiin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Ympäristö rakennettiin siten, että se on skaalattavissa kaikilta osiltaan mahdollisimman pienillä käyttökatkoilla.

Asiakkaan ympäristön päivittyessä uudenlaiseen teknologiaan päätyi asiakas samalla laajentamaan asiantuntijayhteistyötä Decensin kanssa. Tästä tehtiin asiakkaan kanssa palvelusopimus, jonka puitteissa Decens tuottaa asiakkaan IT-yksikön tueksi 24×7 valvonta- ja hallintapalvelut ympäristölle. Tämän lisäksi asiakas hyödyntää Decensin projekti- ja käyttöönottopalveluita tarpeen vaatiessa.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Harri Riihelä
harri.riihela@decens.fi
puh. +358 40 758 8192

Finncont on perustettu vuonna 1974 ja on nykyään Euroopan johtavia metallisten ja muovisten IBC-säiliöiden (Intermediate Bulk Container) valmistajia sekä Pohjoismaiden johtava rotaatiovalettujen muovituotteiden sopimusvalmistaja.

www.finncont.com