Asiakkaamme
HimosLomat Oy

HimosLomat-konsernin toiminta on dynaamista, jonka täytyy hetkellisesti suurtenkin kausivaihteluiden aikana voida taata järjestelmien mutkaton toiminta. Kausivaihtelua tuovat mm. talven eri sesongit, Voice Juhannus –festival, Iskelmä-festivaali sekä muut tapahtumat ja festivaalit. Myynnin toteutuminen on ehdottomasti tärkeintä, ja tämä muodostaa haasteen myös IT-kumppanille, jonka tuella taataan myynnin ohjelmistojen toimintavarmuus vaativissakin tilanteissa.

”Hankkeen alkuvaiheessa uutena kumppanina Decens vakuutti asiantuntemuksellaan ja auttoi meitä kokonaisuuden suunnittelussa. Päätösten jälkeen muutokset toteutettiin hallitusti taustalla liiketoiminnan häiriintymättä”, sanoo HimosLomat Oy:n toimitusjohtaja Tiina Mäntyharju.

Decens tarjosi HimosLomille huolellisen tilannearvion sekä suunnitelman, jonka mukaan voitaisiin hallitusti muuttaa IT-järjestelmät kokonaisuudessaan vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksiin. Transitioprojektin tuloksena saatiin valmiiksi kattava kokonaispalvelu, joka pitää sisällään niin palvelinkapasiteetti, verkko- ja palomuuripalvelut kuin työasematuen ja helpdeskin.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Kimmo Räty
kimmo.raty@decens.fi
puh. +358 40 632 7442

HimosLomat Oy
Tiina Mäntyharju
tiina.mantyharju@himoslomat.fi
puh. +358 20 711 9266

HimosLomat tarjoaa tasokkaita lomakokonaisuuksia ympäri vuoden ja tunnetaan valtakunnallisesti myös isojen tapahtumien järjestäjänä. Ympärivuotisia työpaikkoja konsernissa on 72 ja festivaaleilla jopa 250 henkilöä. HimosLomat-lomapalveluiden yhteenlaskettu liikevaihto on reilu 20 miljoonaa euroa.

www.himoslomat.fi