Asiakkaamme
Huurre Group

Huurre Groupin perustietotekniikan palvelusopimus oli katkolla kesällä 2014. Yhtiö oli päättänyt it-kumppanuutensa ja valitsi kilpailutuksen jälkeen Decens Oy:n, jonka palvelukokonaisuus vakuutti. Decensin kokonaisvaltainen palvelukonsepti pitää sisällään it-infran palvelut, jotka tuotetaan suomalaisin voimin Suomesta. Painavana syynä valintaan olivat myös Decensin tuottamien palveluiden laatu sekä kustannustehokkuus. Yhteistyösopimus allekirjoitettiin joulukuussa 2014.

Transitioprojekti palveluiden siirtämisestä Decensille aloitettiin tammikuussa 2015 ja päätöspalaveri pidettiin huhtikuussa. Erittäin laaja siirtoprojekti sujui hyvin ja joustavasti niin liiketoiminnan kuin loppukäyttäjienkin kannalta. Tällä hetkellä ollaan palvelun osalta jatkuvan palvelun mallissa.

Decensin kokonaisulkoistamispalveluun sisältyy mm. Service Desk -, konesali- ja lähitukipalvelut. Palvelukokonaisuutta ylläpidetään palvelunhallintapalvelulla, joka on tehokas tapa ajankohtaiseen tiedonvaihtoon ja yhteistyön kehittämiseen toimittajan ja asiakkaan välillä. Decensin tuottamien palveluiden avulla Huurre Group on saavuttanut merkittävää kustannustehokkuutta ja palvelun laatu on parantunut huomattavasti.

”Decens hoitaa puolestamme kaikki tietotekniikkaan liittyvät tehtävät, ja me voimme keskittyä omaan liiketoimintaamme. Asiakaslähtöisyys ja syvällinen sitoutuminen laatuun ovat toimintamme kulmakiviä. Valitsemme kumppanimme samoilla kriteereillä”, kertoo Huurre Group Oy:n tietohallintojohtaja Vesa Ojanen.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Harri Riihelä
harri.riihela@decens.fi
puh. +358 40 758 8192

Huurre Group
Vesa Ojanen
vesa.ojanen@huurre.com
puh. +358 40 183 0331

Huurre Group -konserni on Euroopan suurimpia kylmäteknologian asiantuntijoita. Kansainväliseen konserniin kuuluu useita yhtiöitä ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli noin 170 meur. Henkilöstön kokonaismäärä vuonna 2013 oli noin 800. Huurre Group -konserniin kuuluva Porkka Skycold Group on kansainvälisesti tunnettu kylmälaitevalmistaja. Merkittävimmät loppuasiakkaat ovat ammattikeittiöitä, ravintoloita, hotelleja, teollisuuslaitoksia, sairaaloita, laboratorioita ja vähittäiskauppoja eri puolilla Eurooppaa. Porkka Skycold Groupin päämarkkinat ovat kotimaan lisäksi läntinen Eurooppa ja Venäjä. Yhtiöllä on tänä päivänä tytäryhtiöitä Ruotsissa, Norjassa ja Englannissa.

www.huurrefinland.fi | www.huurre.com