Asiakkaamme
Katepal Oy

Katepal Oy on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Decens Oy:n kanssa. Decens vastaa Katepalin haasteisiin, jotka liittyvät palvelinten, laitteiden ja ohjelmistojen monenkirjavan kokonaisuuden hallintaan. Decens toimittaa asiakkaalle sekä palvelinten ja verkkolaitteiden valvonta- ja hallintapalveluja että asiantuntijapalveluja. Ympärivuorokautisella valvonnalla Decens kerää tietoa asiakkaan ympäristön tilasta, nopeuttaen näin mahdollisten vikatilanteiden korjaamista.

”IT-ympäristön keskittäminen Decensille on helpottanut asioiden hallintaa kaikessa suhteessa. Decensiltä löytyy ns. normaalin palvelinympäristön hallinnan lisäksi myös sellaista erikoisosaamista, jota jatkuvasti kehittyvä IT-ympäristömme vaatii”, kommentoi Reijo Suutari, Katepal Oy:n vientipäällikkö.

”Etävalvonta ja käyttötuki helpottavat arjen kiireessä siten, että voimme omassa työssämme keskittyä olennaiseen. Decens Oy on kyennyt vastaamaan kaikkiin IT-infrastruktuuriin liittyviin asioihimme nopeasti, asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti”, Reijo jatkaa.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Petteri Grönroos
petteri.gronroos@decens.fi

Katepal Oy
Reijo Suutari
reijo.suutari@katepal.fi

Katepal Oy on v. 1949 perustettu Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen naapurissa. Katepal työllistää 90 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 46 miljoonaa euroa. Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, kattolaatat, sivelyaineet ja pakattu bitumi.

Katepal Oy:n jatkuva tuotekehitys on suuntautunut katteiden kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden lisäämiseen. Perinteisistä ”kattohuovista” on tullut nykyaikaisia kumibitumikermejä ja kattolaattoja, joissa yhdistyvät asennuksen helppous, upea ulkonäkö ja pitkäaikaiskestävyys.

www.katepal.fi