Asiakkaamme
Lojer Oy

Decens tuottaa asiakkaalleen Lojerille www-sivujen toiminnallisuusseurantaa, jolla tuetaan Lojerin verkkokaupankäyntiin painottuvaa myyntiä. Verkkokaupan ylläpito on haasteellista, sillä verkossa voi joutua odottamattomien häiriötekijöiden kohteeksi. Tällaisissa tilanteissa nopea reaktiokyky on valttia.

Yhteistyö Decensin kanssa on tukenut merkittävästi asiakkaan liiketoimintaa. ”Ennen yhteistyötä häiriö saattoi ilmaantua perjantai-iltana ja kaupat olivat poissa käytöstä pahimmassa tapauksessa koko viikonlopun. Nyt ilmoituksen tultua, voimme aloittaa korjaavat toimenpiteet välittömästi. Näin kauppa on parhaimmillaan takaisin toiminnassa jo ennen kuin häiriö on päässyt vaikuttamaan asiakkaan mahdollisuuksiin tehdä tilauksia”, kertoo Peter Johansson, Lojer Oy:n kehityspäällikkö.

Lojer saa myös tilastotietoa verkkokauppojen vasteajoista, joista he voivat havaita mahdollisen hidastumisen jo ennen kuin se ehtii vaikuttaa asiakkaan käyttökokemukseen.

Onnistuneesta yhteistyöstä kertoo myös asiakastyytyväisyys, josta Johansson jatkaa ”Decens on toiminut luotettavana kumppanina. He myös tiedottavat mahdollisista palveluun vaikuttavista huoltotöistä etukäteen ja tiedottavat muutenkin häiriötilanteista. Varsinainen valvontapalvelu on toiminut mielestäni hyvin koko ajan.”

 

Lisätietoja

Decens Oy
Kimmo Räty
kimmo.raty@decens.fi
puh. +358 40 632 7442

Lojer Oy
Peter Johansson
peter.johansson@lojer.com

Loger Group on Suomen johtava sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja alan merkittävin kotimainen työllistäjä. Lojer-konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Medema Physio Ab (Ruotsi), Fysiopartner As (Norja) sekä ooo Lojer Medical (Venäjä). Lojer työllistää Suomessa 120 ja kaikkiaan 140 henkilöä kolmessa maassa. Konsernin liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa.

www.lojer.com