Asiakkaamme
Pihlajalinna Oyj

Decensin ja Pihlajalinnan yhteistyö alkoi talvella 2014, jolloin Pihlajalinnan liiketoiminnassa tapahtui voimakasta kasvua. Yrityksen omat järjestelmät ja resurssit eivät riittäneet tukemaan kasvua. Pihlajalinna löysi Decensistä business-kriittisen kapasiteettipalveluita tarjoavan IT-kumppanin, jolta löytyy sekä osaamista että joustavuutta, mutta myös nopeaa reagointikykyä.

Decens tarjoaa Pihlajalinnalle kapasiteettipalveluja, joihin kuuluu vikasietoisen alustan lisäksi mm. ylläpito- ja valvontapalveluita. Decensin joustavan kapasiteettipalvelun ansiosta Pihlajalinnalla on mahdollisuus laajentaa yritystoimintaansa tulevaisuudessakin.

Pihlajalinnan ja Decensin yhteistyö on vahvistunut myös hyvin sujuneen transitioprojektin myötä. Decens panostaa toiminnassaan palveluidensa laatuun ja kaikkien tarjoamiensa palveluiden jatkuvaan tuotekehitykseen. Kehitystä toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yhteistyön myötä Pihlajalinnalla on käytettävissään Decensiltä asiantuntija- ja projektipalveluita, joita Pihlajalinna hyödyntää omissa sisäisissä IT-kehitysprojekteissaan.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Harri Riihelä
harri.riihela@decens.fi
puh. +358 40 758 8192

Pihlajalinna Oyj
Petri Lehtimäki
ICT-johtaja
petri.lehtimaki@pihlajalinna.fi
puh. +358 400 633 265

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Konserni tarjoaa sosiaali- ja terveyspalveluita yksityishenkilöille, yrityksille sekä julkisyhteisöille kautta Suomen Dextra lääkärikeskuksissa, hammasklinikoilla ja yksityissairaaloissa ja Pihlajalinnan julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä yhteistyössä kuntien ja kaupunkien kanssa Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla. Liikevaihto 2015 oli 213,3 miljoonaa euroa.

www.pihlajalinna.fi
www.dextra.fi