Asiakkaamme
Rauman kaupunki

Decens Oy toimittaa palveluna Rauman kaupungille työasemien ja palvelimien tietoturvapalvelua yhteensä noin 2 500 päätelaitteelle ja palvelimelle. Palvelu tuotetaan Decensin konesalista asiantuntevan henkilökunnan toimesta. Palvelun käyttöönotto tapahtui Rauman kaupungin ja Decens Oy:n asiantuntijoiden yhteistyönä.

”Käyttöönotto sujui odotettua paremmin Decens Oy:n hyvin suunnitellun ja testatun käyttöönottoprosessin avulla. Pelkäsin, että miten ennen käytössä olleen tietoturvaohjelmiston poistaminen sujuisi ja kuinka paljon vaihto tulisi työllistämään meitä. Vanhan poisto ja uuden asennus sujui kuitenkin todella hienosti ja jouhevasti.” toteaa Rauman kaupungin tietohallintopäällikkönä toimiva Teppo Kartano.

”Symantec ohjelmistopaketit jaettiin SCCM:llä halutuille koneille. Palvelu on vastannut odotuksia loistavasti. Ei tarvitse enää murehtia palvelimista, hallinnasta, ylläpidosta ja järjestelmän opiskelusta. Riittää kun vaan jaetaan tietoturvaohjelmisto työasemaan tai kannettavaan tietokoneeseen, ja se on siinä. Muutokset ja tukipyynnöt on toteutettu nopeasti ja asiantuntevasti Decens Oy:n Service Desk –palvelun kautta.” Teppo Kartano jatkaa.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Petteri Grönroos
petteri.gronroos@decens.fi
p. +358 44 377 5075

Rauman kaupunki
Teppo Kartano
teppo.kartano@rauma.fi
p. +358 44 534 1951

www.rauma.fi