Asiakkaamme
Renta Group Oy

Renta etsi toimintansa perustusvaiheessa rinnalleen modernia ja tarpeisiinsa nähden sopivan kokoista ICT-toimijaa. Toimijalta vaadittiin ketteryyttä ja ammattitaitoa nopeasti muuttuvan verkoston rakentamiseen. Renta kilpailutti eri ICT-toimijat, joista Decens erottui edukseen laajan asiantuntijakaartin ja kilpailukykyisen hintalaatusuhteensa ansiosta. Sopimus allekirjoitettiin keväällä 2016 samaan aikaan kun Renta aloitti toimintansa. Yhteistyön tuloksena Rentalle pystytettiin nopeasti toimiva ja moderni ICT-ympäristön.

”ICT-ympäristö on jo nyt osoittanut skaalautuvuutensa Rentan muuttuviin tarpeisiin. Palvelulaitteiden ansiosta myös ICT-kustannuksemme ovat ennakoitavissa”, kommentoi Antti Nuutinen Renta Group Oy:stä.

Renta on perustanut uusia toimipisteitä vauhdilla keväästä 2016 lähtien. Decensin palvelupalettia on muokattu nopealla tahdilla liiketoiminnan laajenemisen ja vaatimusten kasvaessa. Tällä hetkellä Decensin tarjoamia ICT-laitteita ja palveluita käytetään jo 15 toimipisteessä ja kasvu jatkuu voimakkaana.

”Decens on ottanut tehtävät haltuun loistavasti. Asioita käsitellään avainasiakaspäällikön kanssa päivittäin, ja ideat muuttuvat toteutetuiksi jouhevasti. Decensin asiantuntijat ovat hoitaneet työnsä mallikkaasti, ja me rentalaiset olemme saaneet keskittyä oman toimintamme kehittämiseen”, Nuutinen jatkaa.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Ville Sandberg
ville.sandberg@decens.fi

Renta Group Oy
Joel Särkkä, ICT Manager
joel.sarkka (a) renta.fi

Renta Group Oy on suomalainen kone- ja laitevuokraamo. Yritys on syntynyt alkuvuodesta 2016, kun kolme tunnettua alan yritystä, Telinekymppi Oy, Kehä-Kone Oy ja Jasoca Oy, yhdistyivät yhdeksi toimijaksi. Yrityksellä on toimipisteitä ympäri Suomea ja uusia avataan koko ajan lisää. Vuonna 2016 Rentan liikevaihto oli yli 20 milj. ja yritys työllistää jo yli 100 henkilöä.

www.renta.fi