Asiakkaamme
SNT-Group Oy

Asiakas etsi sopivaa yhteistyökumppania, joka ottaisi vastuun yrityksen IT-ympäristöstä. Yhtenä valintakriteerinä oli informaation kulun toimivuus – asiakkaan tiedottaminen IT-järjestelmien sisällöistä ja niihin liittyvistä päivityksistä katsottiin tärkeäksi. Tilanteen ratkaisemiseksi Decens erottui edukseen kilpailijoistaan laajan asiantuntemuksensa ja monipuolisten palveluidensa ansiosta.

Decens on toimittanut asiakkaalle työasemat valmiiksi asennettuina, mikä on mahdollistanut välittömän käyttöönoton. Työasemien ja päätelaitteiden toiminnan tukemiseksi asiakkaalla on käytössään Decensin Helpdesk-palvelut sekä lähituki. Decensin vastuu ulottuu myös asiakkaan verkkolaitteiden ja palvelimien valvontaan ja hallintaan. Lisäksi kokonaisvaltainen IT-ympäristön tietoturvallisuuden hallinta on Decensin vastuulla. Asiakkaan tarvitsemat toimistoviestinnän lisenssit toimitetaan myös Decensiltä.

Yhteistyön myötä tietoisuus IT-ympäristön toimivuudesta on selkiytynyt asiakkaalle. Taustalla on asiakasläheinen suhde yhteyshenkilöön, johon asiakas voi ottaa yhteyttä pienimmässäkin ongelmatilanteessa. Yhteyshenkilö on jatkuvasti ajantasalla, mitä on tehty ja sovittu. ”Decens on ollut vastuullinen ja aktiivinen sekä hoitanut asiat lupauksiensa mukaisesti”, toteaa Juha Koskimäki, SNT-Groupin toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Harri Riihelä
harri.riihela@decens.fi
puh. +358 40 758 8192

SNT-Group Oy
Juha Koskimäki, toimitusjohtaja
juha.koskimaki@snt-group.fi

SNT-Group on konserni, mikä koostuu emoyhtiöstä SNT-Group Oy ja sen 100% tytäryhtiöistä Safeplast Oy, Tupler Oy sekä SNT-Group Eesti Oü. Lisäksi konserniin kuuluu osakkuusyhtiö Safeplast NA (2010) Company Ltd. Kanadassa. Liiketoiminta koostuu kolmesta toimialasta: SNT-Group Oy:n tekstiili- ja vaatetusteollisuuden komponentit, raaka-aineet ja alihankinta, Safeplast Oy:n letkunsuojat ja niputustuotteet, sekä Tupler Oy:n Tuplex-parketinalusmatot ja tekstiililaminointi. Konsernilla työskentelee 70 henkilöä. Sen liikevaihto on 12,5 miljoonaa euroa.

snt-group.fi