Asiakkaamme
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Ennen yhteistyötä Decensin kanssa TAKKin oman konesalin kapasiteetti oli käymässä vähiin ja palvelimien tekninen käyttöikä oli päättymässä. Ratkaisua etsittiin myös palvelimien ja verkkolaitteiden ympärivuotiseen valvontaan, sillä se ei ollut mahdollista oman henkilökunnan toimesta. Decensin henkilöstö oli tullut tutuksi TAKKille jo ajalta ennen Decensin perustamista, jonka ansiosta Decens oli jo valmiiksi vahva ehdokas uudeksi IT-yhteistyökumppaniksi. Yhteistyöpäätöksen sinetöi palveluiden erinomainen hintalaatusuhde.

”Palvelimet ovat toimineet vakaasti hyvällä alustalla. Uusien palvelimien ja ohjelmistojen asennus on ulkoistettu Decensille, samoin päivitysten asennukset sekä varmuuskopiointi. Tämä on jättänyt meille aikaa keskittyä työasemien ylläpitoon ja omien palveluiden kehittämiseen”, kommetoi TAKKin tietopäällikkö Ilkka Niskanen.

”Palvelinten alhaallaoloaika on vähentynyt merkittävästi. Verkkoliikenne toimii luotettavasti. Olemme saaneet pystytettyä monimutkaisia järjestelmiä sujuvasti Decensin monipuolisen ja luotettavan asiantuntijakaartin ansiosta”, Ilkka Niskanen lisäsi.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Jarno Lahnalahti
jarno.lahnalahti@decens.fi

TAKK
Ilkka Niskanen
ilkka.niskanen@takk.fi

TAKK eli Tampereen aikuiskoulutuskeskus toimii kahdella kampuksella Tampereella. TAKKia ylläpitää ja sen toiminnasta vastaa Tampereen aikuissäätiö, joka on perustettu vuonna 1962. TAKK kouluttaa vuosittain yli 14 000 opiskelijaa. TAKKissa työskentelee noin 300 henkilöä.

takk.fi