Asiakkaamme
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Ennen yhteistyötä Decensin kanssa TAKKin oman konesalin kapasiteetti oli käymässä vähiin ja palvelimien tekninen käyttöikä oli päättymässä. Ratkaisua etsittiin myös palvelimien ja verkkolaitteiden ympärivuotiseen valvontaan, sillä se ei ollut mahdollista oman henkilökunnan toimesta. Decensin henkilöstö oli tullut tutuksi TAKKille jo ajalta ennen Decensin perustamista, jonka ansiosta Decens oli jo valmiiksi vahva ehdokas uudeksi IT-yhteistyökumppaniksi. Yhteistyöpäätöksen sinetöi palveluiden erinomainen hintalaatusuhde.

”Palvelimet ovat toimineet vakaasti hyvällä alustalla. Uusien palvelimien ja ohjelmistojen asennus on ulkoistettu Decensille, samoin päivitysten asennukset sekä varmuuskopiointi. Tämä on jättänyt meille aikaa keskittyä työasemien ylläpitoon ja omien palveluiden kehittämiseen”, kommetoi TAKKin tietopalvelupäällikkö Ilkka Niskanen.

”Palvelinten alhaallaoloaika on vähentynyt merkittävästi. Verkkoliikenne toimii luotettavasti. Olemme saaneet pystytettyä monimutkaisia järjestelmiä sujuvasti Decensin monipuolisen ja luotettavan asiantuntijakaartin ansiosta”, Ilkka Niskanen lisäsi.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Jarno Lahnalahti
jarno.lahnalahti@decens.fi

TAKK
Ilkka Niskanen
ilkka.niskanen@takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK toimii kahdella kampuksella Tampereella. TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 13 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 240. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr.

takk.fi