Asiakkaamme
Tampereen Työväen Teatteri

Ennen yhteistyötä Decens Oy:n kanssa, Tampereen Työväen Teatteri etsi IT-kumppania, joka takaisi palvelinten ja varmuuskopiojärjestelmien toiminnan. Tähän haasteeseen Decens vastasi tuottamalla asiakkaalle konesalipalvelut, jotka turvaavat palvelimien ja tietoliikenteen sujuvan toiminnan.

”Käyttäjät ovat tyytyväisiä järjestelmän toimivuuteen. Olemme saaneet nopeasti selvitykset vikatilanteisiin. Lisäksi yhteyshenkilö on helposti tavoitettavissa”, kommentoi TTT:n tekninen päällikkö Rauli Kovalainen yhteistyön onnistumista.

Konesalipalveluiden lisäksi Decens vastaa asiakkaan palvelimien ylläpidosta, hallinnasta ja varmistuksesta sekä toimittaa työasemat. Decens toteutti TTT:lle kokonaisvaltaisen tilannearvion sekä suunnitelman, jonka mukaan asiakkaalle tarjottiin liiketoimintaa tukevat palvelut.

”Olemme erityisen tyytyväisiä Decensin palveluiden skaalautuvuuteen. Decensillä on laaja asiantuntijuus, mikä on mahdollistanut palveluiden räätälöinnin tarpeisiimme sopivaksi. Lisäksi laskutuksen läpinäkyvyys tuo lisäarvoa yhteistyösuhteelle – kulut ovat aina ennakoitavissa, jolloin yllätyskuluja ei ilmene”, Kovalainen jatkaa.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Kimmo Räty
kimmo.raty@decens.fi
puh. +358 40 632 7442

Tampereen Työväen Teatteri
Rauli Kovalainen
rauli.kovalainen@ttt-teatteri.fi

Tampereen Työväen Teatteri on yksi maamme suurimmista ammattiteattereista, maamme ainoa ammatillisesti toimiva työväenteatteri. TTT on perustettu vuonna 1901 ja se työllistää vuosittain 300 työntekijää, joista vakinaisia noin 120. Liikevaihto on noin 5,2 miljoonaa (2014).

www.ttt-teatteri.fi