Asiakkaamme
Tampereen yhteiskoulun lukio

Yritysten tulee aika-ajoin päivittää IT-järjestelmiään ja laitteistojaan. Näin myös Tampereen yhteiskoulun lukion palvelimet ja varmuuskopiojärjestelmät olivat tulleet elinkaarensa päähän. Laitekanta oli kirjava, koska TYK oli tehnyt laitehankintoja muutama työasema kerrallaan. Myös sisäverkko oli sekava ja tietoturvan kannalta liian avoin. Decens Oy astui kuvioihin sopivalla hetkellä tarjoten IT-ympäristön kartoitusta, jonka perusteella TYK aloitti yhteistyön Decensin kanssa. Decens tarjosi TYKille laitehankinnat ja asiantuntijapalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

”Koulun IT-järjestelmät ovat nyt hyvällä mallilla. Palvelimien virtualisointi on tuonut ketteryyttä ja helpottanut hallintaa. Sisäverkon segmentointi on parantanut tietoturvaa huomattavasti, ja langattoman verkon laajamittainen käyttöönotto on mahdollistanut sähköiset opetusmenetelmät myös opiskelijoiden omilla laitteilla. Asiantuntija-apua on aina ollut nopeasti saataville, joten isommat uudistukset ja päivitykset sujuvat varmuudella onnistuneesti”, kommentoi TYKin IT-päällikkö, Pyry Nykänen.

”Decens on toiminut kumppanina esimerkillisesti. Viesteihin on vastattu nopeasti, ja sovituista asioista on pidetty aina kiinni. Myynnin puolella Decensin avainasiakaspäällikkö on auttanut hankintojen mietinnässä ja vertailussa, jolla on myös onnistuttu vähentämään TYKin IT-henkilöstön taakkaa. Asiantuntijoiden avulla isommat projektit on saatu onnistuneesti valmiiksi, aikataulussa ja sovituissa budjeteissa”, kommentoi Pyry.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Harri Riihelä
harri.riihela@decens.fi
puh. +358 40 758 8192

Tampereen Yhteiskoulu
Pyry Nykänen, IT-päällikkö
pyry.nykanen@tyk.info

Tampereen yhteiskoulun lukio tunnetaan paremmin ilmaisutaidon erityislukiona. Se on vuonna 1895 perustettu yksityinen lukio, jota ylläpitää Tampereen yhteiskoulun säätiö. TYK työllistää 60 henkilöä.

tyk.info