Asiakkaamme
Tredu

Tampereen seudun ammattiopistolla on yli 16 000 opiskelijaa, mikä merkitsee vähintäänkin yhtä suurta järjestelmien käyttäjämäärää. Näin suuren käyttäjämäärän kattamiseen tarvitaan järjestelmä, joka on kapasiteetiltaan riittävän suuri. Ennen yhteistyötä Decens Oy:n kanssa Tredu etsi ratkaisuja muun muassa ikääntyneiden palvelinten korvaamiseksi. Tredu vertaili IT-palvelujen tarjoajia, jotka pystyisivät tarjoamaan kapasiteetiltaan sopivimman ja edullisimman kokonaisratkaisun. Decens Oy erottui edukseen muista IT-palveluiden toimittajista kuuntelemalla asiakkaan tarpeita, vastaamalla niihin ja tarjoamalla palvelujaan kilpailukykyisimpään hintaan.

”On tärkeää että laitetoimittajat tuntevat asiakkaidensa tarpeet ja ottavat ne huomioon, kun uusia hankintoja suunnitellaan. Decens tuntee inframme ja osaa tarjota meille tuotteita, jotka vastaavat tarpeitamme.”, kommentoi Teemu Nieminen, Tampereen kaupungin toisen asteen koulutuksen atk-päällikkö. Decensillä työskentelee jo pitkään alalla toimineita asiantuntijoita, jotka ovat tehneet Tredulle perusteellisen hankintasuunnitelman. Sen ansiosta resursseja ei kulu ylimääräiseen vaan hankinnat ovat harkittuja.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Henry Saarni
henry.saarni@decens.fi
040 0621181

Tredu
Teemu Nieminen
050 3451092

Tampereen seudun ammattiopisto, eli Tredu toimii 20 toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Ikaalisissa, Virroilla sekä Pirkkalassa. Tredussa aloitti ensimmäisen lukukautensa noin 8000 nuorta ja noin 8 000 aikuista.

www.tredu.fi