Asiakkaamme
Waselius & Wist Oy

Asianajoalalla toimiminen on hyvin hienovaraista. Asianajotoimisto Waselius & Wistin asiakkaita ovat niin investointipankit, sijoittajat, yritykset sekä valtio, jolloin tietoturva-asioita koskee äärimmäisen tiukat vaatimukset. Tämä edellyttää myös yhteistyökumppaneilta virheetöntä toimintaa.

W&W:ssä tehtiin suuria IT-uudistuksia vuonna 2011, jonka yhteydessä kilpailutettiin myös eri IT-palveluiden tarjoajia. Kilpailutuksen tuloksena Decens tuli valituksi kilpailukykyisimmän hinnoittelunsa ja sopivimman kapasiteettinsa sekä asiantuntevuuden vuoksi. Decens vastasi W&W:n haasteisiin, jotka liittyivät pk-yrityksen IT:n kokonaistarjontaan kattaen tukipalvelut, suunnittelun sekä käyttöönoton projekteissa.

”Olemme saaneet Decensiltä kustannustehokkaat IT-palvelut, joiden myötä tietoturvamme on parantunut. Decens on ollut asiantunteva ja luotettava kumppani, jonka avulla projektit on saatu toteutettua ajallaan ja asianajotoimistolle asetetut IT:n tietoturvavaatimukset on täytetty”, kuvailee Antti Takala, W&W:n ICT-päällikkö. Muun muassa näistä syistä W&W on yksi Decens Oy:n pitkäaikaisimmista asiakkaista.

 

Lisätietoja

Decens Oy
Ville Sandberg
ville.sandberg@decens.fi
p. +358 40 773 1490

Waselius & Wist Oy
Antti Takala
+358 40 1810706

Asianajotoimisto Waselius & Wist Oy on perustettu vuonna 1997. W&W:n päätoimialueita ovat pääomamarkkina- ja rahoitusjuridiikka, yritysjärjestelyt, kilpailuoikeus, riitojenratkaisu, vero-oikeus sekä immateriaalioikeus. Yrityksen liikevaihto oli noin 7,7 miljoonaa. W&W on henkilöstömäärältään keskikokoinen työllistäen noin 43 (2014).

www.ww.fi