Hewlett-Packard (HP) julkisti juuri alkaneessa vuotuisessa HP Discover -tapahtumassaan Barcelonassa EliteBook Folio 1020 -tuoteperheen. Kyse on alan ohuimmista ja kevyimmistä yrityksille tarkoitetuista kannettavista tietokoneista. HP EliteBook Folio 1020 ja HP EliteBook Folio 1020 Special Edition (SE) ovat ultraohuita, 15,7 millimetriä paksuudeltaan. SE-malli on yhdistelmä magnesium-litiumia ja kierrätettävää hiilikuitua, jolloin paino on saatu yhteen kiloon.

HP-lapparit

“EliteBook Folio 1020 edustaa uudenlaista innovointia niin materiaaleissa kuin mekaanisessa suunnittelussakin. Innovaatioden avulla saadaan aikaan alan ohuimmat ja kevyimmät bisneskannettavat juuri sellaisina malleina, joita asiakkaiden on helppo hyödyntää tuottavuuden nostamiseksi”, sanoo Ari Koskinen, Suomen HP:n pc- ja tulostusliiketoiminnan johtaja. ”Asiakkaat vaativat tyylikkäitä, ohuita ja kevyitä pc:itä, mutta myös kehittynyttä tietoturvaa ja tuotteita, jotka sopivat liikkuvaan elämäntyyliin.”

EliteBook Foliot on suunniteltu toimimaan koko työpäivä yhdellä latauksella – akkukesto on yhdeksän tuntia. Laitteet ovat myös kestäviä, ja ne on testattu armeijatason testeillä (MIL-STD 810G) eli ne eivät pientä pudotusta säikähdä. EliteBook Foliot ovat äänettömiä, koska niissä ei ole tuulettimia. Tallennus pohjautuu solid state storageen ja suorittimet Intel Core-M -teknologiaan.

Muut tarkemmat tuotetiedot löytyvät täältä.

Hinnoittelu ja saatavuus

HP EliteBook Folioiden odotetaan olevan saatavilla Suomessa tammi–helmikuun vaihteessa. Hinnoittelu julkistetaan lähempänä tätä ajankohtaa. Elite-linjasta löytyy lisätietoja osoitteesta www.hp.com/go/elite.