KL-Kuntahankinnat

Yhteistyö

Decens toimii Kuntahankintojen Tietoturvaohjelmistot sekä palvelut –puitesopimuskumppanina vuoden 2017 kevääseen saakka. Sopimuksen puitteissa Kuntahankintojen asiakkaat voivat hankkia kustannustehokkaasti tietoturvaratkaisuja ja palveluita kilpailuttamatta itse hankintojaan. Tietoturvan osalta kokonaisuus sisältää työasemien ja palvelimien, sähköpostin ja mobiililaitteiden tietoturvan sekä näihin liittyvät asiantuntijapalvelut. Lisäksi sopimus mahdollistaa mm. varmistusratkaisuiden, palvelinsertifikaattien ja muiden sopimukselle hyväksyttyjen tietoturvaratkaisujen hankinnan. Kokonaisuutena sopimus mahdollistaa Kuntahankintojen asiakkaille helpon tien hankkia tietoturvaratkaisut omaan palveluympäristöön suojaamaan tärkeitä tietoja ulkoisilta ja sisäisiltä tietoturvauhilta.

 

Sopimuksen yleisesittely

Sopimus: KLKH60 Tietoturvaohjelmistot sekä palvelut
Sopimuskausi: Sopimuskausi on 4 vuotta, alkaen 02/2013
Sisältö: Perustuotteet ja -palvelut sisältävät työasemien ja palvelimien tietoturvan, sähköpostin tietoturvan, mobiililaitteiden tietoturvan sekä asiantuntijapalvelut käyttöönottoon ja tietoturvan kehittämiseen. Lisätuotteet ja palvelut sisältävät useita tietoturvaparantavia kokonaisuuksia asiakasympäristöihin.
Palvelumaksu: Kuntahankintojen palvelumaksu on 1,5 % ostojen verottomasta arvosta. Palvelumaksu sisältyy toimittajan tarjouksen hintoihin.
Sitoumus: Täytä kirjallinen sitoumus, joka löytyy Kuntahankintojen kotisivujen Sopimukset-osiosta (sopimus 60. Tietoturvaohjelmistot sekä palvelut) ja palauta se osoitteeseen sitoumukset@kuntahankinnat.fi


Lisätietoja sopimuksesta:

Maria Saari Roope Raulo
ICT-hankinta-asiantuntija Avainasiakaspäällikkö
KL-Kuntahankinnat Oy Decens Oy
Puh. 050 413 7331 Puh. 040 620 3242
etunimi.sukunimi@kuntahankinnat.fi etunimi.sukunimi@decens.fi

 

Tulevat tapahtumat

Järjestämme asiakkaillemme erilaisia tilaisuuksia ja esityksiä, joissa käymme läpi Kuntahankintojen Tietoturvaohjelmistot sekä palvelut –sopimuksen sisältöä sekä siihen sisältyviä tietoturvaratkaisuja. Olemme mukana myös erilaissa kumppaneidemme tapahtumissa.

 

Sopimustuotteet

Kuntahankintojen Tietoturvaohjelmistot sekä palvelut –sopimus mahdollistaa erilaisten tietoturvaratkaisujen hankinnan ilman asiakkaan omaa raskasta kilpailutusprosessia. Sopimus kattaa työasemien, palvelimien, sähköpostin ja mobiililaitteiden tietoturvan sekä asiantuntijapalvelut käyttöönottoon ja tietoturvan kehittämiseen. Sopimus mahdollistaa myös muiden Kuntahankintojen hyväksymien tietoturvaratkaisujen hankinnan. Tutustu sopimuksen mahdollistaviin tietoturvaratkaisuihin.

 

Kotikäyttöoikeus

Kuntahankintojen Tietoturvaohjelmistot sekä palvelut –sopimukseen liittyneiden organisaatioiden henkilökunta voi tilata erikoishintaan kotikäyttölisenssin Symantec Norton 360 Multi-Device –tuotteesta. Katso tuotteen lisätiedot ja tilausohjeet.