Sopimustuotteet

 

Työasemien ja palvelimien tietoturva

 
tietoturva
 
Työasemien ja palvelimien tietoturvapalvelu pohjautuu alan johtavan ja nopeimman suojauksen tarjoavaan Symantec Endpoint Protection -ratkaisuun. Ratkaisu käyttää uusinta tunnistustekniikkaa, esimerkkinä Insight ja reaaliaikainen käyttäytymisen valvonta. Ohjelmiston auttaa organisaatioita pysäyttämään haitallisen käyttäytymisen ja automatisoimaan uhkien torjunnan. Ohjelmiston Insight -tekniikka pienentää tarkistusten kokonaismäärää jopa 70 %. Tuotteella voidaan suojaa Windows- ja Mac-työasemakäyttöjärjestelmät sekä Windows-palvelinkäyttöjärjestelmät.

 
Lisätietoja Symantec-ratkaisusta: www.symantec.com/endpoint-protection


 

Sähköpostin tietoturva

 
sähköposti tietoturva
 
Sähköpostin tietoturvapalvelu pohjautuu Symantec-teknologiaan tarjoten suojaa viruksia, roskapostia, haittaohjelmia sekä muita hyökkäyksiä vastaan sähköpostijärjestelmissä. Ratkaisu pysäyttää 99 % roskaposteista tehden vähemmän kuin yhden virheen miljoonaa viestiä kohden. Lisäksi palvelu käyttää useita päällekkäisiä ja yhtäaikaisia menetelmiä roskapostin havainnoinnissa, jolloin se pystyy suodattamaan tehokkaasti haitalliset viestit.

 
Lisätietoja Symantec-ratkaisuista:
www.symantec.com/mail-security-for-microsoft-exchange
www.symantec.com/messaging-gateway


 

Mobiililaitteiden tietoturva

 

mobiili
 
Symantec Mobility: Threat Protection tarjoaa tehokaan suojan haittaohjelmia ja luvatonta käyttöä vastaan. Ottamalla käyttöön kattavan suojauksen mobiililaitteeseen voit turvallisin mielin käyttää laitteitasi verkkoympäristöissä. Suojauksen avulla neutraloidaan haittaohjelmat ja muut tietoturvauhat, sekä tunnistetaan riskialttiit sovellukset. Web-suojaus auttaa havaitsemaan vilpilliset verkkosivustot ja mobiiliroskaviestien estolla voidaan torjua turhaa viestittelyä. Suojauksen avulla voidaan automaattisesti tarkastaa SD-muistikortit, kun käyttäjät kytkee ne laitteeseen. Sovellus on nopea ja tehokas, jolla ei vaikutus mobiililaitteen toimintaan. Sovelluksen avulla voidaan automatisoida ja yksinkertaistaa virustunnistepäivitykset, joka auttaa varmistamaan laitteiden turvallisuuden. Keskitetyn hallinnan kautta voidaan seurata laitteiden tilaa ja informoida tarvittaessa käyttäjiä ongelmatilanteista. Symantec Mobility: Threat Protection on tarkoitettu Android-laitteille.

 
Lisätietoja Symantec-ratkaisusta: www.symantec.com/mobility/products/


 

Palvelimien varmistuspalvelu

 
palvelimen-varmistus
 
Palvelimien varmistuspalvelu tarjoaa asiakkaille suuryritystason ratkaisun varmistuksien ja palautuksien hoitamiseksi kustannustehokkaasti. Ratkaisun toteutus mahdollistaa nopeat paikalliset varmistukset ja palautukset asiakkaan kaikille tiedoille. Tärkeimmät tiedot voidaan kopioida toimittajan turvaluokiteltuun laitetilaan hyödyntäen tiedon päällekkäisyyden poistoa (deduplikointi). Tiedot voidaan myös siirtää nauhoille pitkäaikaissäilytykseen. Varmistusten onnistuminen tarkistetaan jokaisena päivänä ja palautustestit tehdään ajoittain sopimuksen mukaisesti. Varmistusjärjestelmät ovat myös automaattivalvonnassa, jolloin tiedostetaan mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti.

 
Varmistuspalvelun avulla asiakas voi luottaa siihen, että varmistetut tiedot ovat tallella ja tarvittaessa palautettavissa ongelmatilanteissa. Lisäksi asiakas saa asiantuntevaa apua varmistuksien hoitamiseen ja tiedon säilyttämiseen palvelun toimittajalta, jolloin oma organisaatio voi keskittyä tuottavaan työhön. Lisäksi asiakkaan ei tarvitse investoida itse kalliisiin varmistusjärjestelmiin ja useisiin laitetiloihin, vaan saa joustavuutta ja vaatimukset täyttävän ratkaisun kuukausihinnoiteltuna palveluna.

 
Lisätietoja ratkaisusta saa myynniltämme.


 

Symantec Netbackup

 
Symantec Netbackup on tunnettu ja pitkään markkinoilla ollut varmistusratkaisu, joka on markkinajohtaja enterprise-luokan varmistus- ja palautusympäristöissä. Netbackup on suunniteltu laajojen ja vaativien ympäristöjen tiedon suojaukseen. Ratkaisu tarjoaa mm. loistavia ominaisuuksia tiedon varmistamiseen virtualisoituihin ympäristöihin. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa lähes kaikkien palvelinkäyttöjärjestelmien, tietokantaohjelmistojen ja muiden yritysympäristön sovelluksien varmistamisen yhdellä ratkaisulla. Järjestelmä sisältää vain yhden havainnollisen hallintakonsolin, joka kertoo kaikki varmistus- ja palautusaktiviteetit, sekä mahdollistaa kerralla asetusten ja palvelutasojen määrittämisen koko yrityksen varmistusympäristöön ympäri maailman. Netbackup tarjoaa yhdellä ratkaisulla huippuluokan ominaisuuksia ja tietojen parasta suojausta yrityksen koko tietomassan varmistamiseen ja palauttamiseen.
 
Lisätietoja Symantec-ratkaisusta: www.symantec.com/backup-software


 

Symantec Backup Exec

 
Symantec Backup Exec yksinkertaistaa organisaatioiden tiedonhallintaa, vähentää tiedontallennuksen kustannuksia ja helpottaa varmuuskopiointia, sekä tiedonpalautusta fyysisissä- ja virtuaalisissa ympäristöissä. Backup Exec säästää organisaatioiden aikaa ja rahaa suojaamalla enemmän tietoa vähemmällä tallennusmäärällä. Backup Exec on varmuuskopiointi- ja tiedonpalautusohjelmisto, jossa on myös nopea tietojen palautus virtuaalisille Microsoft-sovelluksille. Tämän teknologian avulla organisaatiot voivat palauttaa tietonsa niin VMware- kuin Microsoft-virtuaaliympäristöissä ja lisäksi Microsoft Exchange-, SQL-, ja Active Directory -järjestelmistä yksittäisten objektien palautus onnistuu hetkessä. Tuettuna on myös uusimmat palvelimet kuten Windows Server 2012 R2, Exchange 2013 ja SharePoint 2013.

 
Lisätietoa Symantec ratkaisusta: www.symantec.com/products/data-backup-software


 

Symantec Total Protection Suite

 

Symantec Protection Suite rakentuu Symantecin Insight-teknologiaan, tarjoten nopeinta ja tehokkainta suojausta päätelaitteille, sekä yhdistettynä alan johtavaan viestien suojaukseen ja innovatiiviseen web-tietoturvallisuuteen. Symantec Total Protection Suite on organisaation kaikkien tietojen suojaamiseen tarkoitettu kattava suojausratkaisu. Symantec Protection Suite mahdollistaa kerrossuojauksen kaikkiin tärkeisiin solmukohtiin; työasemille, palvelimille, sähköpostiin ja web-liikenteeseen. Sähköpostin suojaus sisältää myös roskapostin suodatusohjelmiston eri kerroksille. Protection Suiten avulla pääset eroon useiden eri toimittajien hallintahaasteista yhdellä kokonaisratkaisulla.

 
Lisätietoa Symantec ratkaisusta: www.symantec.com/protection-suite-enterprise-edition


 

Symantec Data Center Security

Symantec Data Center Security on tarkoitettu suojaamaan organisaation tärkeimpiä järjestelmiä ja kriittisintä informaatiota. Data Center Security suojaa niin virtuaaliset kuin fyysiset infrastruktuurit. Suojausratkaisun lähtökohta on malli, jossa mihinkään ei lähtökohtaisesti luoteta. Kaikki, mitä palvelimessa saa ajaa, määritellään erikseen, jolloin myöskään tuntemattomat haittaohjelmat eivät voi koneessa käynnistyä ja samalla kyetään estämään myös tuntemattomat hyökkäykset. Data Center Security:a voidaan käyttää sekä tunkeutumiset havainnointiin, että tunkeutumisen estoon. Data Center Security:ssä on lisäksi tiedostojen eheyden monitorointi, joka hälyttää, mikäli tiedostoihin kosketaan luvatta. Lisäksi tuote kykenee estämään erilaisia ylivuotohyökkäyksiä, sekä se pystyy toimimaan host-based-palomuurina.
 
Lisätietoa Symantec ratkaisusta: www.symantec.com/data-center-security


 

Palvelinvarmenteet

 
Symantec SSL –palvelinvarmenteet salaavat yhteyden palvelinten tai palvelimen ja loppukäyttäjän välillä. Varmenteet hankitaan Symantecin Managed PKI for SSL –konsolin kautta Decens Oy:n toimesta. Decens lisää konsoliin tarvittavat päädomainit, jonka jälkeen Symantec varmistaa domainin omistajan kanssa, että Decensillä on lupa hankkia varmenteita kyseiselle tai kyseisille domaineille. Symantecin varmenteisiin sisältyy haittaohjelmaskannaus, Norton Secured –tunnus, haavoittuvuuksien skannaus (Premium ja EV) sekä Symantec Seal-in-Search. Symantecin juurivarmenne on luotettu kaikissa selaimissa ja mobiililaitteissa. Lisäksi palvelun kautta voidaan myös hallinnoida ja hankkia Geotrustin tuottamia varmenteita.

 
Lisätietoa Symantec varmenteista: www.symantec.com/ssl-certificates