fbpx

Pilven valvonta

Mistä on kyse?

Pilvipalveluiden valvonta – luotettavaa ja tehokasta seurantaa  

Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu tarjoaa kattavan ja joustavan tavan seurata, analysoida ja hallita yrityksen kriittisiä pilvipohjaisia sovelluksia ja infrastruktuuria. Tämä innovatiivinen valvontapalvelu yhdistää kaikki tärkeimmät ominaisuudet yhdessä tehokkaassa ja helppokäyttöisessä paketissa, joka sopii erinomaisesti niin pienille kuin suurille yrityksille. 

Kenelle se on tarkoitettu? 

Pilven valvontapalvelu on suunnattu organisaatioille, jotka: 

 • haluavat saada yksityiskohtaisen näkemyksen pilviympäristönsä toiminnasta, tehokkuudesta ja turvallisuudesta reaaliajassa 
 • etsivät ratkaisuja ennakoidakseen ja ehkäistäkseen mahdollisia ongelmia ennen kuin ne vaikuttavat liiketoimintaan 
 • toivovat rauhoittavansa IT-tiimiensä taakkaa automaattisilla hälytyksillä ja seurannoilla, jotka tunnistavat ja ilmoittavat epätavallisista tapahtumista 
 • pyrkivät varmistamaan korkean käytettävyyden ja suorituskyvyn pilvipalveluissaan 
 • haluavat ottaa käyttöön parhaita käytäntöjä pilviympäristönsä hallinnassa, valvonnassa ja tietoturvan varmistamisessa. 

    Palvelun keskeisimmät ominaisuudet

    Reaaliaikainen seuranta

     Valvontaratkaisumme tarjoaa reaaliaikaisen näkymän yrityksesi pilvipalveluiden tilasta, suorituskyvystä ja resurssien käytöstä. Tämän ansiosta voit nopeasti havaita ja korjata mahdolliset ongelmat ennen kuin ne vaikuttavat asiakkaisiin tai liiketoimintaan.  

     Integrointi ja yhteensopivuus

      Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu on suunniteltu yhteensopivaksi useimpien pilvipalveluiden ja alustojen kanssa, kuten Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud Platform ja OpenStack. Lisäksi voit integroida sen helposti muihin IT-hallintatyökaluihin jajärjestelmiin.  

      Asiantunteva tuki

       Decensin asiantuntijatiimi on käytettävissäsi auttaakseen sinua pilvipalveluiden valvonnan käyttöönotossa, määrittämisessä ja ylläpidossa. Voit luottaa nopeaan ja ammattitaitoiseen tukeen kaikissa valvontaratkaisuun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.  

       Hälytykset ja ilmoitukset

        Saat automaattisia hälytyksiä ja ilmoituksia sähköpostitse, tekstiviestitse tai mobiilisovelluksen kautta, kun pilvipalveluiden suorituskyky heikkenee tai havaitaan muita kriittisiä ongelmia. Voit määrittää hälytysrajat ja ilmoitusten prioriteetit omien tarpeidesi mukaan.  

        Tietoturva ja yksityisyys

         Takaamme tietoturvan ja yksityisyyden käyttämällä alan parhaita käytäntöjä ja suojaustekniikoita. Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu noudattaa tiukkoja tietosuoja-asetuksia ja varmistaa, että kaikki tallennettu ja käsitelty tieto on suojattu asianmukaisesti. Lisäksi voimme tarjota tietoturva-auditointeja ja konsultointia tarpeidesi mukaan.  

         Monipuolinen raportointi

          Valvontaratkaisumme tarjoaa monipuolisia raportteja, jotka auttavat sinua ymmärtämään pilvipalveluidesi suorituskykyä, käyttöastetta ja kehitystä. Raportit ovat saatavilla eri aikaväleiltä ja ne voidaan esittää graafisina kuvaajina, taulukkoina tai PDF-tiedostoina.    

          Joustava skaalautuvuus

           Valvontaratkaisumme skaalautuu vaivattomasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit lisätä tai poistaa valvottavia kohteita ja resursseja tarpeen mukaan, mikä takaa kustannustehokkuuden ja joustavuuden.  

           Helppo käyttöönotto ja käyttö

            Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu on helppo ottaa käyttöön ja hallita. Selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta voit helposti määrittää valvottavat kohteet, asettaa hälytysrajat ja tarkastella raportteja. Palvelu on saatavilla sekä selaimella että mobiilisovelluksella, joten voit seurata pilvipalveluidesi tilaa milloin ja missä tahansa.  

            Decensin valvontaratkaisuun sisältyy myös Päätelaitetietoturva – ja Haavoittuvuuksien hallinta -palvelut.   

            Miksi valita Decens?

            Palvelu on luotettava ja tehokas ratkaisu, joka auttaa teitä varmistamaan pilvipalveluidenne jatkuvan suorituskyvyn ja vakauden.  

            Saatte kattavan ja joustavan tavan seurata, analysoida ja hallita yrityksenne kriittisiä pilvipohjaisia sovelluksia ja infrastruktuuria. 

            Haluatko kuulla lisää?