Kilpailu – finaalit Kärpät-Tappara

Osallistu Decensin järjestämään kilpailuun. Aiheena Liigan finaalitunnelmat Tapparan ja Kärppien välillä. Decens toimii otteluisäntänä Hakametsässä 4. finaaliottelussa.

 

Osallistumisohjeet

 1. Ota kuva finaalitunnelmasta. Kuvassa tulee näkyä Decens-logo tavalla tai toisella.
 2. Julkaise kuva Instagramissa tai Facebookissa ja käytä hashtagia #supermiehet (pystymme näkemään vain päivitykset, jotka on määritelty julkisiksi). Voit osallistua myös vastaamalla kuvallasi Decensin Facebook-sivuilla olevaan kilpailuviestiin, jos et halua julkaista omalle aikajanallesi.

Tehtävänä on saada Decensin logo ja finaalitunnelma näkyviin samassa kuvassa. Logo voi olla vaikka piirretty, askarreltu, tulostettu tai 4. finaaliottelussa yleisölle jaettavassa pahvikypärässä näkyvä. Luovuutta saa käyttää ja kilpailuun voi siis osallistua kotoa käsinkin. Hashtagin käyttö on pakollista sen vuoksi, että löydämme osallistuvat kuvat hakutoiminnon avulla.

 

Kilpailu on käynnissä niin kauan kuin Liiga-finaaleja vuonna 2018 pelataan, kuitenkin vähintään 24.4.2018 klo 24.00 saakka.

 

Miten voit voittaa

 1. Arvomme voittajat osallistuneiden kesken (#supermiehet hashtagia käyttäneiden joukosta ja niistä kuvista, joissa näkyy Decens-logo).
 2. Valitsemme joukosta myös yhden ’luovan’ kuvan, joka palkitaan erikoispalkinnolla.

 

Mitä voit voittaa

Arvomme seuraavat palkinnot:

 • 1 x 100 euron ravintolalahjakortti (ravintola.fi)
 • 1 x urheilukassi
 • 1 x reppu
 • 1 x kannettavan laukku
 • 1 x kylmäkassi
 • 3 x tabletin suojapussi, varavirtalähde ja spinneri

Erikoispalkinto luovasta kuvasta:

 • 1 x 100 euron ravintolalahjakortti (ravintola.fi) sekä varavirtalähde ja spinneri

Jos osallistujamäärä kasvaa aivan valtavaksi, niin katsotaan jos saataisiin kasvatettua palkintopottia vielä suuremmaksi.

 

Muuta tietoa

Voittajiin ollaan yhteydessä joko Facebookin tai Instagramin kautta. Voittajien nimet tai käyttäjänimet julkaistaan myös Decensin nettisivuilla ja some-kanavissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa arvonnasta, voidaan palkinto arpoa uudelleen.