Ajankohtaista

Lähiverkko -palvelulla yrityksesi saa kiinteään kuukausihintaan langallisen lähiverkon, johon kuuluvat kaikki tarvittavat laitteet tukineen, hallinta- ja valvontaohjelmistoineen sekä ylläpitotyöt ja varalaitepalvelu. Verkkoympäristö käydään myös läpi ja suunnitellaan tarkoituksenmukaiseksi Decensin asiantuntijoiden opastuksella, jolloin voidaan jo ennalta varautua mahdollisiin erikoistilanteisiin.

Miksi kannattaa hankkia Lähiverkko -palvelu Decensiltä?

Mikäli ostat laitteet yrityksellesi, on sinun huolehdittava myös niiden ylläpidosta, päivityksistä ja muutostarpeista. Vähänkään isommissa ympäristöissä eteen tulee tällöin myös verkkoasiantuntijan palkkaaminen. Mikäli ongelmia ilmenee, tilanteen ratkaiseminen voi silti viedä kohtuuttomasti aikaa. Verkon ollessa kriittinen komponentti lähes jokaisen yrityksen toiminnoissa, tästä voi koitua iso lasku, varsinkin jos seurauksena on tuotannon pysähtyminen.

Decensin Lähiverkko -palvelussa yrityksesi saa käyttöönsä laitteet, verkon valvonnan ja varalaitepalvelun. Lisäksi vikatilanteiden selvitys kuuluu palvelun hintaan, ja tätä tekemässä on koko Decensin verkkotiimi yksittäisen henkilön sijaan. Tiedämme koko ajan mitä verkossa tapahtuu, ja vikatilanteen sattuessa ongelmanratkaisu päästään aloittamaan nopeasti. Palvelun kuukausimaksu on pieni hinta siitä, että yrityksesi laitteet toimivat ja liiketoimintasi jatkuu kaikissa olosuhteissa häiriöittä.

Kysy lisää palvelusta, ota yhteyttä myyntimme!