Decens työnantajana

Oletko sinä uusi decensläinen?

Oletko töitä vailla vai etsitkö urallesi uusia haasteita?
Kiinnostaako työpaikka IT-alalla?

Decens on työnantajana tyytyväisistä heimolaisista välittävä, ja meillä on aina tarvetta hyville myyjille ja IT-osaajille.

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä joissa pääset työskentelemään IT-alan kovimmassa porukassa parhaiden osaajien ja palveluiden parissa. Arvostamme osaamistasi ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut.

Hae meille töihin!

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaista työtä etsit ja missä toimipaikassamme haluaisit pääasiallisesti työskennellä. Kerro mitä olet tehnyt aiemmin ja millaisia tuloksia olet saavuttanut sekä millaista osaamista sinulla on. Lähetä hakemuksesi meille sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)decens.fi. Liitä mukaan myös CV.

Tutustu uratarinoihimme

Ilja Hernberg

Palvelupäällikkö Ilja Hernberg hyppäsi osaksi Heimoa kuusi vuotta sitten. Aikaisemmin asiakkaanamme ollut Ilja valvoo nimettyjen asiakkaiden päivittäistä toimintaa palvelupäällikön roolissaan.
Lue Iljan esittely!

Sami Utunen

Sami kuuluu Decensin Tier 2 -tietoverkkotiimiin, joka valvoo asiakkaiden verkkoyhteyksiä, ratkaisee ja dokumentoi IT-tukipyyntöjä sekä kartoittaa asiakasympäristöt verkkolaitteiden käyttöönottoa varten ja suorittaa kohteissa asennukset. Tutustu Samiin!

Ville Sandberg

Decensin asiakkuusjohtajalla Ville Sandbergilla tuli tänä vuonna täyteen pyöreät kymmenen vuotta talossa. Rakkaus asiakkaiden kanssa työskentelyyn veti hänet myyntityöhön. Lue Villen esittely, ja käy tutustumassa Villeen!

Juuso Kilpinen

Juuso Kilpinen aloitti Decensillä varastomiehenä kesällä 2017. Sittemmin hän on siirtynyt myyntitiimiin Back Office -myyjäksi. Lue Juuson esittely, ja käy tutustumassa Juusoon!

Juuso Rönni

Juuso Rönni on tuttu kasvo monille asiakkaillemme. Hän tuli taloon lähes 12 vuotta sitten, ja on pikkuhiljaa edennyt Tier 1 -lähituesta Tier 3 -asiantuntijaksi. Lue Juuson esittely ja tutustu Juusoon!

Jyrki Honkonen

Jyrki Honkonen on edennyt yhdeksän vuoden aikana Tier 1 -lähituesta tuotantopäälliköksi ja koko Tier 2 -toiminnan esihenkilöksi. Lue Jyrkin esittely, ja käy tutustumassa Jyrkiin!

Markku Mattila

Järjestelmäasiantuntija Markku Mattila on ollut osa Decensin tarinaa lähes yrityksen ensimmäisistä päivistä alkaen. Loppuvuonna eläkkeelle jäävä Markku nauttii lähitukitiimissä asiakkaiden kanssa työskentelystä. Lue Markun esittely!