Yritys

Decens on vuonna 2008 perustettu IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Yhtiön omistavat yhtiössä työskentelevät avainhenkilöt. Tarjoamme laadukkaat palvelut ja laitteet kaiken kokoisille yrityksille tyytyväisyystakuulla.

XX

Laadukas palvelu ja erittäin korkea asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta. Asiakastyytyväisyyttämme on mitattu vuodesta 2014 alkaen. Asiakastyytyväisyys on pysynyt koko mittausjakson yli 4,4 (1=huono, 5=paras). Vuoden 2015 lopussa teimme myös tutkimuksen, jolla selvitimme yhtiömme Net Promoter Score (NPS) –arvon, jossa asteikko on -100-+100. Koko ICT-alan keskiarvo on 27, mutta Decens ylitti kaikki odotukset saaden tutkimuksessa tuloksen 64,3. Erinomaisesta tuloksesta huolimatta jatkoimme panostuksiamme asiakaspalveluumme ja vuoden 2017 lopussa tehdyssä tutkimuksessa Decens Oy:n NPS oli peräti 77,2.
XX

Tällaisen tuloksen saavuttaminen on erittäin harvinaista ja kertoo palvelunlaatumme olevan erinomaista. Näihin tuloksiin pääseminen vaatii erittäin osaavan ja motivoituneen henkilökunnan. Tästä pidämmekin huolta suunnitelmallisella koulutusohjelmalla. Asiantuntijoidemme koulutus suunnataan ratkaisuihin, mitä meidän asiakkaamme tarvitsevat, jotta pystymme oikeasti tukemaan asiakkaan liiketoimintaa.
XX

Koulutuksen lisäksi henkilökunnan hyvinvointi ja viihtyvyys on meille tärkeä panostus alue. Henkilökuntaetumme ovat parhaat, mitä Suomessa voi tarjota. Henkilökunnan liikunnan tukeminen on yksi tärkeimpiä elementtejä tässä asiassa. Toki myös hyvä työterveyshuolto, hammashuolto, lounasetu yms ovat omiaan vaikuttamaan henkilökunnan viihtyvyyteen ja motivaatioon. Lisäksi huolehdimme siitä, että töissä pitää olla hauskaa ja mm. virkistyspäivämme ovatkin pääasiassa lennokkaita, jotta hyvä tekemisen meininki säilyy. Tämä kaikki luo parhaan mahdollisen työilmapiirin, joka näkyy asiakkaille iloisuutena ja hyvänä palveluna.
XX

Tampereen pääkonttorin lisäksi meillä on tällä hetkellä toimipisteet Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Vaasassa. Töitä teemme 85 ammattilaisen voimin joista 2/3 on asiantuntijatehtävissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 18,5 miljoonaa euroa.