Decens Oy

#DecensOy #suomalainen #ITkumppani #ITsupermiehet

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa.

Teemme töitä Avainlipun alla

Decens on täysin suomalainen, kokonaan henkilökuntansa omistuksessa oleva yhtiö. Kaikki työt tehdään suomalaisen henkilökunnan voimin ja palvelut rakentuvat suomalaisten konesalien pohjalle. Decensillä työskentelee lähes 100 ammattilaista, joista 2/3 toimii asiantuntijatehtävissä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Decensille Avainlippu -merkin osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelulle. Decens on myös Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.

Kehittyvä ja kasvava kumppani

Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 17,5 miljoonaa euroa ja saavutimme reilusti asettamamme kasvutavoitteet. Ulkoistuspalveluiden kysynnän kasvu perustuu laatuun ja luotettavuuteen sekä palveluiden jatkuvaan kehitykseen, jossa huomioidaan asiakkaiden muuttuvat tarpeet. Tämän mahdollistaa erittäin osaava henkilökuntamme, jonka palveluasenne takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Panostamme toimintamme ja palveluiden kehittämiseen vahvasti myös tulevina vuosina. Tulevaisuuden investoinneilla laajennamme palveluliiketoimintaamme edelleen ja vahvistamme omaa ja asiakkaidemme kilpailukykyä. Decensin kasvun odotamme jatkuvan edelleen vahvana.

Yritysvastuu

Kannamme huolta yhteiskuntamme hyvinvoinnista ja erityisesti sen tulevaisuudesta. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa siihen, että työpaikat säilyvät Suomessa ja liiketoimintaamme kehittämällä niitä syntyy myös lisää.

Haluamme olla hyvä työnantaja ja huolehtia henkilökuntamme viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista sekä tukea heidän osaamistaan erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla. Hyvinvointia tarjoamme mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelein, virkistyspäivin ja laajalla työterveyshuollolla. Henkilökunnan sitouttamiseksi olemme perustaneet viime vuonna henkilöstörahaston, johon kuuluvat yhdenvertaisesti kaikki työntekijät.

Ympäristön suojelu on meillä tärkeässä roolissa. Kierrätämme omasta ja asiakkaiden käytöstä poistuvat laitteet. Pyrimme mahdollisimman paperittomaan toimintaan sekä omaan käyttöön ja palveluliiketoimintaan tehtävissä investoinneissa käyttämään Green IT ajattelua.

Yhteiskuntamme tulevaisuudesta välittäminen näkyy myös siinä, että panostamme vuosittain merkittävän summan rahaa nuorten hyvinvoinnin, harrastustoiminnan ja kilpaurheilun tukemiseen sekä erilaisten hyväntekeväisyyskohteiden tukemiseen. Näin olemme toimineet yrityksen alkuajoista lähtien.

IT-kumppani joka ei jätä pulaan

Decens on vakavarainen ja luotettava IT-kumppani. Meillä on korkein AAA-luottoluokitus, joka takaa sen, että luottokelpoisuutemme on erinomainen ja luottoriski minimaalinen. Suomalaisyrityksistä vain 2,8 prosenttia yltää samaan.

Decens on analysoitu taloudellisen suorituskykynsä perusteella myös Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi. Menestyjiin kuuluu vain 6 prosenttia suomalaisista osakeyhtiöistä. Vuosittain myönnettävä Menestyjä-sertifikaatti on osoitus siitä, että Decensin toiminta on vakiintunutta, kasvukehitys vakaata, tulos ja kannattavuus hyvä, rahoitusrakenne vahva ja maksuvalmius turvaa jatkuvan toiminnan.

Vuoden 2019 tunnuslukuja

Liikevaihto M€

%

Liikevaihdon kasvu

Tilikauden voitto M€

%

Tilikauden voitto %

Palveluliikevaihto M€

%

Palveluliikevaihdon kasvu

%

Palvelu-PC liikevaihdon kasvu %

Asiakastyytyväisyys