Numerot

Numeroita, joista ei tehdä numeroa. Tai jos hiukan.

Meille on kertynyt kaikenlaisia toimintamme laadusta ja määrästä kertovia, ihan kelvollisia numeroita. On niissä aihetta ylpeyteenkin, mutta emme halua pitää niistä liiemmin metakkaa. Tässä kuitenkin muutamia, joita kehtaa esitellä.

Liikevaihto M€

NPS

Henkilöstö

Tyytyväisyys Service Desk -palveluun

eNPS

Yritys

Decens Oy

Decens perustettiin Tampereella vuonna 2008. Olemme siis iiteepalvelufirmaksi hyvinkin keski-ikäinen, ellemme jopa seniori. Iän karttuessa ovat toimintatapamme ja prosessimme jalostuneet jatkuvasti ammattimaisemmiksi – ainakin jos asiakkailtamme kysytään. Tamperelaista kiekkohistoriaa mukaillen: aloitimme Koulukadulta ja nyt pelaamme Nokia Arenan yleisömeren edessä.

Decens aloitti laite- ja projektitoimittajana, mutta nykyään olemme puhdasverinen palvelufirma: toimitamme palvelumallina kokonaisvaltaista iiteepalvelua – erityisesti leipälajejamme ulkoistusta ja käyttötukipalvelua – sadoille asiakkaille joka puolella Suomea. Palvelumme skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin iiteetarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Pääkonttorimme on yhä Tampereella, ja muut toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa.

Decens - Meillä on Avainlippu

Teemme töitä Avainlipun alla

Decens on kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö. Kaikki työt tehdään suomalaisen henkilökunnan voimin ja palvelut rakentuvat suomalaisten konesalien pohjalle. Decensillä työskentelee n. 120 ammattilaista, joista 2/3 toimii asiantuntijatehtävissä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Decensille Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelulle. Decens on myös Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.

Tivi 250-listaus vuonna 2023:
Liikevaihtomme nousi liigatasolle

Vuonna 2023 liikevaihtomme oli yli 21 miljoonaa euroa, joten saavutimme reilusti asettamamme kasvutavoitteet ja nousimme ensimmäistä kertaa myös Tivi 250 –listalle Suomen suurimpien  IT-firmojen joukkoon.

Ulkoistuspalveluiden kysynnän kasvu perustuu laatuun ja luotettavuuteen sekä palveluiden jatkuvaan kehitykseen, jossa huomioidaan asiakkaiden muuttuvat tarpeet. Tämän kaiken takana on luonnollisesti erittäin ammattitaitoinen henkilökuntamme, jonka tamperelaisuuteen nojaava nöyrä palveluasenne ja hyvä iiteepelisilmä vaihtuvissa tilanteissa takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Panostamme toimintamme ja palveluiden kehittämiseen vahvasti myös tulevina vuosina. Tulevaisuuden investoinneilla laajennamme palveluliiketoimintaamme edelleen ja vahvistamme omaa ja asiakkaidemme kilpailukykyä. Liikevaihdon kasvun odotamme jatkuvan edelleen vahvana.

eNPS 51:
Tyytyväisten heimolaisten työpaikka

Decens-heimossa työskentelee lähes 120 ammattilaista, joista kaksi kolmesta asiantuntijatehtävissä.
Heimomme kaikesta päätellen viihtyy töissä: eNPS eli työntekijöiden suositteluhalukkuusindeksi on 51. Yleisesti ottaen arvot kolmestakympistä ylöspäin ovat hyviä ja luku 50 edustaa jo huippuluokkaa, joten kaiketi meillä on syytä olla omaan numeroomme ihan tyytyväisiä. Henkilöstötyytyväisiä siis.

Decens on erittäin suomalainen yhtiö: se on kokonaan suomalaisessa omistuksessa, kaikki työt tehdään suomalaisen henkilökunnan voimin ja palvelut rakentuvat suomalaisten konesalien pohjalle. Suomalaisen Työn Liitto onkin hyvästä syystä myöntänyt Decensille Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle IT-ulkoistus- ja käyttötukipalvelulle. Olemme on myös Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.

NPS 33, palveluarvosana 4,7/5,0:
Tyytyväisyys ulottuu myös asiakkaisiimme

NPS eli Net Promoter Score on keskeinen asiakastyytyväisyyden mittari, jolla seurataan asiakkaiden suositteluhalukkuutta. Decensin tuorein mittaustulos on 33. Yleisesti ottaen hyväksi NPS-arvoksi lasketaan kaikki nollasta ylöspäin, mutta jos jostain, niin tästä me haluamme tehdä vielä suuremman numeron.

Decensin Service Desk -palvelussa yli 70 kokenutta tietotekniikan asiantuntijaa tarjoaa iiteekäyttäjätukea kolmella kielellä asiakasyritysten työntekijöille ja teknisille tukihenkilöille. Vaikka kuukausittain meille tulee lähes 5000 tukipyyntöä eli tikettiä (eli kiirettä pitää), suoriudumme niistä asiakkaiden mielestä varsin kelvollisesti: asiakastyytyväisyyskeskiarvomme kun on 4,7/5,0 – aivan iiteealan huippua siis. Kaikkiaan Decensin Service Desk on muuten historiansa aikana hoitanut melkein puoli miljoonaa tikettiä. Aikamoinen määrä.

ISO-sertifioitu ja AAA-luokiteltu Kestomenestyjä:
Luotettavan firman kirjoissa

Decens on vakavarainen ja luotettava IT-kumppani. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.

Olemme ISO/IEC 27001 -sertifioituna yrityksenä sitoutuneet tietoturvan jatkuvaan kehittämiseen ja sen todentamiseen riippumattomilla arvioinneilla. Sertifikaatti osoittaa asiakkaillemme konkreettisesti sen, että voimme palveluidemme avulla parantaa heidän tietoturvaansa.

Korkein AAA-luottoluokitus takaa sen, että luottokelpoisuutemme on erinomainen ja luottoriski minimaalinen. Ei nyt tehdä numeroa tästäkään, mutta suomalaisyrityksistä vain alle 3 % yltää samaan. Seinällämme on myös Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, joka myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena vuonna peräkkäin.

Decens on analysoitu taloudellisen suorituskykynsä perusteella Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi ja 2018–2024 Kestomenestyjä-yritykseksi. Jälkimmäiseen joukkoon pääsee vuosittain vain noin 3 % suomalaisista osakeyhtiöistä. Ei huono.

Team Decens: Uusia suomalaisia menestyjiä – kyllä kiitos!

Decens on alusta lähtien tukenut urheilua ja tehnyt lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Mitä paremmin meillä on mennyt, sitä isompi potti on yhteiskuntavastuun nimissä laitettu kiertämään.  Panostammekin vuosittain merkittävän summan rahaa nuorten hyvinvoinnin, harrastustoiminnan ja kilpaurheilun sekä erilaisten hyväntekeväisyyskohteiden tukemiseen.

Vuonna 2017 perustimme Team Decensin tukemaan lahjakkaiden suomalaisten yksilöurheilijoiden matkaa kohti maailman kärkeä. Tällä hetkellä tukiryhmässä mukana on jo lähes 20 urheilijaa, heidän joukossaan mm. uimari Ida Hulkko, maastohiihtäjä Katri Lylynperä ja kestävyysjuoksija Eemil Helander.

Monipuolisen juniori- ja yksilöurheilusponsoroinnin lisäksi olemme olleet tukemassa useita eri urheilu-tapahtumia ja -joukkueita. Tukemme ulottuu myös moniin tapahtumiin urheilun ulkopuolella.

Lue lisää Team Decensistä!

Vastuu hyvinvoinnista on meille arkipäivää

Kannamme mielellämme vastuuta yhteiskuntamme hyvinvoinnista ja erityisesti sen tulevaisuudesta. Haluamme pysyä suomalaisena ja olla osaltamme vaikuttamassa siihen, että työpaikat säilyvät Suomessa ja että niitä syntyy liiketoimintamme kasvun kautta myös lisää.

Haluamme olla hyvä työnantaja ja huolehtia henkilökuntamme viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista sekä tukea heidän osaamistaan erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla. Hyvinvointia tarjoamme mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelein, virkistyspäivin ja laajalla työterveyshuollolla. Henkilökunnan sitouttamiseksi olemme perustaneet viime vuonna henkilöstörahaston, johon kuuluvat yhdenvertaisesti kaikki työntekijät.

Ympäristönsuojelu on meillä tärkeässä roolissa: konkreettisena osoituksena siitä kierrätämme omasta ja asiakkaiden käytöstä poistuvat laitteet. Pyrimme myös mahdollisimman paperittomaan toimintaan sekä Green IT -ajatteluun tekemissämme investoinneissa.