Konesali- ja kapasiteettipalvelut

Toimintavarmat ja laadukkaat kotimaiset konesalipalvelut

Yrityksen kasvaessa myös tallennetun tiedon määrä kasvaa. Decensin konesali- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat yrityksellesi konesalin, joka kattaa tarvitsemasi kapasiteetin kilpailukykyiseen hintaan. Decensin konesalit on varustettu moderneilla valvonta, virransyöttö, jäähdytys ja sammutuslaitteistolla. Palvelu mahdollistaa vikasietoisen palvelinympäristön, joka sisältää palomuuri-infrastruktuurin ja kahdennetun Internet-yhteyden.

Palvelinten laitteistoa ja suorituskykyä valvotaan valvontajärjestelmällä. Konesalipalvelu sisältää skaalautuvan ja suorituskykyisen levytilan uusimmilla ominaisuuksilla ja käytön mukaan allokoitavan resurssipoolin virtuaalikoneille.

Myös asiakaskohtaiset Private Cloud -kokonaisuudet kuuluvat palvelukatalogiimme. Palvelinkapasiteettipalvelun yhteydessä tarjoamme myös varmistuspalveluja asiakkaan käytön ja tarpeiden mukaisesti.

Decens tarjoaa kotimaista konesalipalvelua. Konesalit sijaitsevat Tampereella ja Espoossa.

Pilvipalvelu vai konesali?

Pilvipalveluiden suosio kasvaa ja monessa kohtaa se onkin paras ratkaisu. Vaikka mielikuvat konesalin kalliudesta ovat sitkeässä, on se tietyissä tapauksissa pilvipalvelua edullisempi ratkaisu. Tämän vuoksi kannattaa keskustella asiantuntijoiden kanssa ennen päätöksen tekoa. He kartoittavat tilanteesi ja ehdottavat kustannustehokasta ja liiketoimintaasi parhaiten tukevaa ratkaisua.

Palvelua valittaessa otetaan huomioon muun muassa datan määrä, tiedostojen fyysinen sijainti (tietosuojalainsäädäntö), varmistuspalvelut, off-site -kopiot, tietoturva, valvonta- ja hallintapalvelut sekä tarvittava vasteaika. Decens tarjoaa konesalipalveluiden lisäksi myös pilvipalveluita (AWS, Microsoft Azure).

Decensillä on kaksi omaa modernia ja palveluvarmaa konesalia (Tampere, Espoo). Tämä tarkoittaa asiakkaille mahdollisuutta myös kahden konesalin ratkaisuun. Konesalimme ovat KATAKRI-tason IV ja VAHTI 2/2013 -suojaustason II mukaisia. Tarjoamme valvonta- ja ylläpitopalveluita myös asiakkaidemme omiin konesaleihin. Oma konesalimme on hinnaltaan hyvin kilpailukykyinen.

Oletko kiinnostunut konesalipalvelusta tai virtuaalipalvelimista?
Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi, niin teemme sinulle hyvän tarjouksen!