fbpx

Konesali- ja kapasiteettipalvelut

Toimintavarmat ja laadukkaat kotimaiset konesalipalvelut

Yrityksen kasvaessa myös tallennetun tiedon määrä kasvaa. Decensin konesali- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat yrityksellesi konesalin, joka kattaa tarvitsemasi kapasiteetin kilpailukykyiseen hintaan. Decensin konesalit on varustettu moderneilla valvonta, virransyöttö, jäähdytys ja sammutuslaitteistolla. Palvelu mahdollistaa vikasietoisen palvelinympäristön, joka sisältää palomuuri-infrastruktuurin ja kahdennetun Internet-yhteyden.

Palvelinten laitteistoa ja suorituskykyä valvotaan valvontajärjestelmällä. Palvelu sisältää skaalautuvan ja suorituskykyisen levytilan uusimmilla ominaisuuksilla ja käytön mukaan allokoitavan resurssipoolin virtuaalikoneille.

Myös asiakaskohtaiset Private Cloud kokonaisuudet kuuluvat palvelu katalogiimme. Palvelinkapasiteettipalvelun yhteydessä tarjoamme myös varmistuspalveluja asiakkaan käytön ja tarpeiden mukaisesti.

Decens tarjoaa kotimaista konesalipalvelua. Konesalit sijaitsevat Tampereella ja Espoossa.

Pilvipalvelu vai konesali?

Pilvipalveluiden suosio kasvaa ja monessa kohtaa se onkin paras ratkaisu. Vaikka mielikuvat konesalin kalliudesta ovat sitkeässä, on se tietyissä tapauksissa edullisempi ratkaisu kuin pilvipalvelu. Tämän vuoksi kannattaa keskustella asiantuntijoiden kanssa ennen päätöksen tekoa. He kartoittavat tilanteesi ja ehdottavat kustannustehokasta ja liiketoimintaasi parhaiten tukevaa ratkaisua.

Palvelua valittaessa otetaan huomioon mm. datan määrä, tiedostojen fyysinen sijainti (tietosuojalainsäädäntö), varmistuspalvelut, off-site kopiot, tietoturva, valvonta- ja hallintapalvelut sekä tarvittava vasteaika. Decens tarjoaa konesalipalveluiden lisäksi myös pilvipalveluita (AWS, Microsoft Azure).

Decensillä on kaksi omaa modernia ja palveluvarmaa konesalia (Tampere, Espoo). Tämä tarkoittaa asiakkaille mahdollisuutta myös kahden konesalin ratkaisuun. Konesalimme ovat KATAKRI tason IV ja VAHTI 2/2013 suojaustason II mukaisia. Tarjoamme valvonta- ja ylläpitopalveluita myös asiakkaidemme omiin konesaleihin. Oma konesalimme on hinnaltaan hyvin kilpailukykyinen.

Decensin konesali- ja kapasiteettipalvelut tarjoavat yrityksellesi konesalin, joka kattaa tarvitsemasi kapasiteetin kilpailukykyiseen hintaan. Pyydä tarjous!

Oletko kiinnostunut konesalipalvelusta tai virtuaalipalvelimista? Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi, niin teemme sinulle hyvän tarjouksen!