fbpx

Decens ja yhteiskuntavastuu

 

#teamdecens #kohtihuippua

Kristiina Mäkelä

Taika Koilahti

Kannamme huolta yhteiskuntamme hyvinvoinnista ja erityisesti sen tulevaisuudesta. Haluamme pysyä suomalaisena ja olla osaltamme vaikuttamassa työpaikkojen pysymiseen kotimaassamme. Yhteiskuntamme tulevaisuudesta välittäminen näkyy myös siinä, että panostamme vuosittain merkittävän summan rahaa nuorten hyvinvoinnin, harrastustoiminnan ja kilpaurheilun tukemiseen.

”Olemme Decensin alusta saakka tukeneet urheilua, erilaisia tapahtumia sekä sijoittaneet hyväntekeväisyyteen. Mitä paremmin meillä on mennyt niin sitä isomman potin olemme yhteiskuntavastuun nimissä pistäneet kiertämään”, kertoo Decensin toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti.

Team Decens auttaa suomalaisia urheilijoita menestymään.

Vuonna 2017 perustimme Team Decensin tukemaan lahjakkaita nuoria suomalaisia yksilöurheilijoita ja heidän matkaa kohti maailman kärkeä. Tällä hetkellä tukiryhmässä mukana on jo lähes 20 urheilijaa.

Monipuolisen juniori- ja yksilöurheilusponsoroinnin lisäksi olemme olleet tukemassa eri urheilutapahtumia ja -joukkueita. Decens tekee hyväntekeväisyyttä myös urheilun ulkopuolella, tukien erilaisia tapahtumia.

Lue lisää Team Decensistä ja muista Decensin sponsorointikohteista >>>

Minetit

Teemu Pukki, kultainen kiekko

Info in English: Team Decens was founded by Decens Oy in 2017 to support young Finnish athletes on their journey towards becoming world-class. Team Decens currently supports nearly 20 athletes.