Team Decens

Team Decens auttaa suomalaisia urheilijoita menestymään

Kannamme huolta yhteiskuntamme hyvinvoinnista ja erityisesti sen tulevaisuudesta. Haluamme pysyä suomalaisena ja olla osaltamme vaikuttamassa työpaikkojen pysymiseen kotimaassamme. Yhteiskuntamme tulevaisuudesta välittäminen näkyy myös siinä, että panostamme vuosittain merkittävän summan rahaa nuorten hyvinvoinnin, harrastustoiminnan ja kilpaurheilun tukemiseen.

Decens Oy on alusta saakka tukenut urheilua, erilaisia tapahtumia sekä sijoittanut hyväntekeväisyyteen. Mitä paremmin yrityksellä on mennyt, sitä isompi potti on yhteiskuntavastuun nimissä laitettu kiertämään.

Vuonna 2017 perustimme Team Decensin tukemaan lahjakkaita suomalaisia yksilöurheilijoita ja heidän matkaa kohti maailman kärkeä. Tällä hetkellä tukiryhmässä mukana on jo lähes 20 urheilijaa.

Monipuolisen juniori- ja yksilöurheilusponsoroinnin lisäksi olemme olleet tukemassa eri urheilutapahtumia ja -joukkueita. Decens tekee hyväntekeväisyyttä myös urheilun ulkopuolella, tukien erilaisia tapahtumia.

Lue lisää Team Decensistä ja muista Decensin sponsorointikohteista.

Minetit

Teemu Pukki, kultainen kiekko

Info in English: Team Decens was founded by Decens Oy in 2017 to support Finnish athletes on their journey towards becoming world-class. Team Decens currently supports nearly 20 athletes.