Decens M365-paketit

Mistä on kyse?

Microsoft 365 -palvelut tarjoavat laajan valikoiman tehokkaita ja joustavia työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan yrityksiä saavuttamaan menestystä ja kasvamaan kilpailluilla markkinoilla. 

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat, tietoturvaa korostavat ratkaisut, jotka perustuvat Microsoft 365 Business Premium -, Microsoft 365 E3- tai Microsoft 365 E5 -tuotteeseen.  

Palvelut tarjoavat teille tehokkaat työkalut, joiden avulla voitte parantaa tuottavuutta ja tiimityöskentelyä tietoturvallisesti. Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua Microsoft 365 -palveluiden käyttöönotossa, ylläpidossa ja kehittämisessä.

Kenelle se on tarkoitettu? 

Decensin M365-paketit on suunnattu organisaatioille, jotka: 

 • haluavat siirtää tai optimoida käyttöönsä Microsoft 365 -ratkaisut tehokkaasti ja ongelmitta 
 • etsivät asiantuntijakumppania, joka ymmärtää M365:n moninaiset ominaisuudet ja osaa suositella juuri heidän liiketoimintaansa parhaiten sopivat konfiguraatiot 
 • toivovat saavansa koko M365-ympäristönsä, olipa kyseessä sähköposti, tiedostonjako, yhteistyötyökalut tai turvallisuusratkaisut, hallintaan yhden palvelupaketin avulla 
 • haluavat varmistaa, että heidän M365-investointinsa tuottaa parhaan mahdollisen tuoton ja että heidän työntekijänsä voivat hyödyntää työkaluja tehokkaasti 
 • eivät halua ylläpitää suurta sisäistä IT-tiimiä, vaan etsivät yksinkertaistettua ja kustannustehokasta ratkaisua M365:n hallintaan, tukeen ja kehitykseen. 

    Microsoft 365 Business Premium

    PÄÄOMINAISUUDET

    Office-sovellukset: Käytössänne on kaikki suositut Office-sovellukset, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote ja Publisher. Sovelluksia voi käyttää sekä selaimessa että asentamalla ne tietokoneelle tai mobiililaitteelle.  

    Yhteistyötyökalut: Microsoft Teams -sovelluksen avulla tiiminne voivat pitää yhteyttä ja tehdä yhteistyötä reaaliaikaisesti. Sovellus sisältää muun muassa videoneuvottelut, pikaviestit, ryhmäkeskustelut ja tiedostojen jakamisen.  

    Pilvitallennus: OneDrive for Business tarjoaa jokaiselle käyttäjälle 1 TB tallennustilaa pilvessä, jolloin tiedostojen tallentaminen, jakaminen ja käyttö on helppoa ja turvallista.  

    Sähköposti ja kalenteri: Outlookin tehokkaat sähköposti- ja kalenteriominaisuudet auttavat organisoimisessa ja viestinnässä. Sähköpostitilillä on 50 GB tallennustilaa, ja se sisältää roskapostin ja haittaohjelmien suodatuksen.  

    Tietoturva ja yksityisyys: Microsoft 365 Business Premium sisältää monipuoliset tietoturvaominaisuudet, kuten Intune-laitehallinnan, Azure Information Protectionin ja Advanced Threat Protectionin. Näiden avulla voitte suojata laitteitanne, tietojanne ja käyttäjiänne. 

    Liiketoimintasovellukset: Palvelu sisältää myös Dynamics 365 Customer Voice -sovelluksen, joka auttaa teitä keräämään ja analysoimaan asiakaspalautetta sekä kehittämään tuotteitanne ja palveluitanne. 

    TIETOTURVAOMINAISUUDET

    Laitehallinta: Intune-laitehallinnan avulla voitte suojata ja hallita yrityksenne laitteita, kuten tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja. Laitehallinta kattaa muun muassa laiteasetusten määrittämisen, sovellusten hallinnan ja tietoturvatapahtumien seurannan.

    Tietosuojan hallinta: Azure Information Protection -palvelun avulla voitte luokitella ja suojata arkaluonteisia tietoja. Tietosuojan hallinta sisältää muun muassa automaattisen luokittelun, tietojen salaamisen ja käyttöoikeuksien määrittämisen.

    Uhkien torjunta: Advanced Threat Protection (ATP) tarjoaa monitasoisen suojan haittaohjelmia, roskapostia ja muita tietoturvauhkia vastaan. ATP sisältää muun muassa reaaliaikaisen suojaustarkistuksen, automaattisen haitallisten linkkien ja liitteiden eristämisen sekä jatkuvan tietoturvatapahtumien analysoinnin.

    Pilvitallennus ja tiedostojen suojaus: OneDrive for Business tarjoaa 1 TB tallennustilaa pilvessä, joka on suojattu useilla tietoturva- ja yksityisyystoiminnoilla. Suojaus kattaa muun muassa tietojen salauksen levolla ja siirron aikana, monivaiheisen tunnistautumisen sekä asiakirjojen ja sähköpostien tietosuojan.

    Tietoturvakoulutus ja tuki: Decensin asiantuntijat auttavat teitä toteuttamaan parhaita tietoturvakäytäntöjä. Koulutus ja tuki kattavat muun muassa tietoturva-asetusten määrittämisen, henkilöstön kouluttamisen ja tietoturvatapahtumien hallinnan.

    Jatkuvasti päivitetyt tietoturvaominaisuudet: Microsoft 365 Business Premium -tuotteeseen tehdään jatkuvasti päivityksiä. 

    Microsoft 365 E3

    PÄÄOMINAISUUDET

    Office-sovellukset: Käytössänne on kaikki suositut Office-sovellukset, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access ja Publisher. Sovelluksia voi käyttää sekä selaimessa että asentamalla ne tietokoneelle tai mobiililaitteelle.  

    Enterprise Mobility + Security (EMS): Tämä kattava tietoturva- ja hallintapalvelu sisältää monia tehokkaita ominaisuuksia, kuten identiteetti- ja pääsynhallintaa, tietoturvan hallintaa, sovellusten suojausta sekä laitteiden ja tietojen hallintaa.  

    Windows 10 Enterprise: Microsoft 365 E3 sisältää Windows 10 Enterprise -käyttöjärjestelmän, joka tarjoaa paranneltua tietoturvaa, tehokasta hallintaa ja parempaa käyttäjäkokemusta.  

    Exchange Online: Sähköposti, kalenteri ja yhteystiedot pysyvät ajan tasalla ja synkronoituna kaikilla laitteilla Exchange Onlinen avulla. Lisäksi palvelu tarjoaa kattavan tietoturvan, mukaan lukien virusten ja roskapostin suodatuksen.  

    OneDrive for Business: Turvallinen pilvitallennustila, joka tarjoaa jokaiselle käyttäjälle 1 TB tallennustilaa ja mahdollistaa tiedostojen jakamisen sekä yhteistyön reaaliajassa.  

    SharePoint Online: Helppokäyttöinen alusta tiedonhallintaan ja yhteistyöhön, jonka avulla voit luoda sisäisiä verkkosivustoja, dokumenttikirjastoja ja työtiloja.  

    Microsoft Teams: Viestintä- ja yhteistyöalusta, joka mahdollistaa keskustelut, puhelut, videoneuvottelut ja tiedostojen jakamisen yhdessä paikassa.  

    Power Automate: Automaattiset työnkulut, jotka auttavat tehostamaan ja automatisoimaan prosesseja organisaatiossasi. 

    TIETOTURVAOMINAISUUDET

    Kattava tietosuoja: Microsoft 365 E3 sisältää useita tietosuojaa parantavia ominaisuuksia, joista esimerkkinä Data Loss Prevention (DLP), Azure Information Protection (AIP) ja Customer Lockbox. Nämä työkalut auttavat suojaamaan arkaluontoisia tietoja, estämään tahattoman tietovuodon ja varmistamaan, että vain valtuutetut henkilöt pääsevät käsiksi tietoihin.  

    Monitasoinen tietoturva: Hyödynnämme Microsoft 365 E3:n tarjoamia monitasoisia tietoturvaratkaisuja, , joista esimerkkinä Advanced Threat Protection (ATP), joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan tunnettujen ja tuntemattomien uhkien torjumiseksi. Lisäksi käytössänne on Azure Active Directory (Azure AD), joka tarjoaa turvallisen identiteetin hallinnan ja pääsynvalvonnan.  

    Tietoturvan hallinta: Microsoft 365 E3:n mukana tuleva Microsoft Defender for Office 365 tarjoaa kattavat raportit ja hallintapaneelit, joiden avulla voit hallita ja seurata tietoturvaasi yhdestä paikasta. Lisäksi voit hyödyntää Compliance Manager -työkalua noudattaaksesi tietosuojaa ja tietoturvaa koskevia säädöksiä ja standardeja.

    Microsoft 365 E5

    PÄÄOMINAISUUDET

    Office-sovellukset: Käytössänne on kaikki suositut Office-sovellukset, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access ja Publisher. Sovelluksia voi käyttää sekä selaimessa että asentamalla ne tietokoneelle tai mobiililaitteelle. 

    Viestintä ja yhteistyö: Microsoft Teams mahdollistaa tiimien reaaliaikaisen viestinnän, videoneuvottelut, tiedostojen jakamisen ja yhteistyön, sekä integroituu muihin Office-sovelluksiin. 

    Liiketoimintasovellukset: Power BI, Power Automate ja Power Apps tarjoavat erinomaiset työkalut tiedon analysointiin, tehostettuihin työnkulkuun ja sovellusten kehittämiseen.  

    Enterprise Mobility + Security: Tämä kattava tietoturva- ja hallintapalvelu sisältää monia tehokkaita ominaisuuksia, kuten identiteetti- ja pääsynhallintaa, tietoturvan hallintaa, sovellusten suojausta sekä laitteiden ja tietojen hallintaa. Palveluun sisältyy muun muassa Azure Active Directory Premium, Microsoft Intune ja Advanced Threat Analytics. 

    TIETOTURVAOMINAISUUDET

    Microsoft Defender for Office 365: Suojaa sähköpostit, tiedostot ja sovellukset haittaohjelmilta, kalastelulta ja muiltakin hyökkäyksiltä.  

    Microsoft Defender for Endpoint: Tarjoaa kattavan suojaus- ja tietoturvapalvelun, joka suojaa laitteita, sovelluksia ja verkkoliikennettä hyökkäyksiltä.  

    Azure Advanced Threat Protection: Tunnistaa ja estää kehittyneitä hyökkäyksiä sekä hallitsee ja raportoi tietoturvatapahtumista.  

    Microsoft Cloud App Security: Tarkkailee ja kontrolloi reaaliaikaisesti organisaatiosi pilvipalveluiden käyttöä, parantaen tietoturvaa ja yksityisyyden suojaa.  

    Microsoft Information Protection: Auttaa suojaamaan ja hallitsemaan organisaation arkaluonteisia tietoja automaattisesti luokittelemalla, merkitsemällä ja suojaamalla asiakirjoja ja sähköposteja. 

    Microsoft Compliance Manager: Auttaa organisaatiotasi noudattamaan tietosuojaa ja tietoturvaa koskevia lakeja ja säädöksiä (ml.GDPR) ja ylläpitämään vaadittavaa tietoturvatason yhdenmukaisuutta.  

    Azure Active Directory Identity Protection: Tunnistaa ja estää tunkeutumisyritykset käyttäen tekoälyä ja koneoppimista, jotta organisaatiosi henkilötietojen ja käyttöoikeuksien suojaaminen olisi entistä tehokkaampaa. 

    Miksi valita Decens?

    Decensin Microsoft 365 -palveluihin kuuluu asiantunteva tuki ja koulutus, mikä varmistaa palveluiden täyden potentiaalin hyödyntämisen.

    Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja yritysten tarpeisiin ja tavoitteisiin. 

    Saatte palvelun, joka sisältää monipuoliset ja tasokkaat tietoturvaominaisuudet. 

    Haluatko kuulla lisää?