Moderni laitehallinta

Mistä on kyse?

Decensin moderni laitehallinta tarjoaa älykkäitä ratkaisuja tehokkaaseen laitehallintaan.

Kenelle se on tarkoitettu?

Moderni laitehallinta on suunnattu organisaatioille, jotka:

  • haluavat siirtää perinteiset laitehallintaratkaisut pilvipohjaisiin alustoihin saadakseen paremman kattavuuden, helppokäyttöisyyden ja skaalautuvuuden
  • etsivät tapoja ylläpitää, päivittää ja valvoa eri laitteita (työasemat, mobiililaitteet jne.) keskitetysti, riippumatta laitteiden sijainnista tai käyttöjärjestelmästä
  • toivovat yksinkertaistavansa laitekannan hallintaa, tietoturva-asennuksia ja päivityksiä pilvipohjaisilla automaattisilla ratkaisuilla
  • haluavat tarjota työntekijöilleen joustavan ja turvallisen työympäristön, joka tukee sekä toimistolla että etänä työskentelyä
  • pyrkivät optimoimaan IT-resurssinsa ja keskittymään strategisiin hankkeisiin laitehallinnan sijaan.

Mobiililaitteet

Niin työelämässä kuin arjessa mobiililaitteet ovat välttämättömyys. Ne mahdollistavat joustavan työskentelyn, tiedon jakamisen ja yhteydenpidon ajasta ja paikasta riippumatta. Decensin moderni mobiililaitteiden hallinta tarjoaa kattavan ja helppokäyttöisen ratkaisun yritysten ja organisaatioiden laitekannan hallintaan, turvallisuuteen ja tehokkuuteen.

Decensin moderni mobiililaitteiden hallinta hyödyntää uusinta teknologiaa, kuten Microsoftin Intunea, joka on yksi alan johtavista laitehallinnan työkaluista. Ratkaisumme ei kuitenkaan rajoitu pelkästään yhteen tuoteperheeseen, vaan se on suunniteltu toimimaan saumattomasti useiden eri valmistajien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa.

Työasemat

Decensin moderni työasemien hallinta tarjoaa yrityksille joustavan ja tehokkaan tavan hallita ja valvoa työasemiaan. Tämä nykyaikainen ratkaisu yhdistää parhaat ominaisuudet ja teknologiat, kuten Microsoft Intunen, tarjotakseen käyttäjille helppokäyttöisen ja turvallisen työympäristön.

Moderni laitehallinta: mobiililaitteet

Keskitetty hallinta

Modernin mobiililaitteiden hallinnan avulla voit hallita kaikkia yrityksesi mobiililaitteita yhdestä käyttöliittymästä. Tämä mahdollistaa nopeat ja tehokkaat toimenpiteet laitteiden käyttöönotossa, päivityksissä ja ongelmatilanteissa. Lisäksi voit seurata laitteiden tilaa ja suorituskykyä reaaliajassa.

Laaja yhteensopivuus

Palvelu on suunniteltu toimimaan erilaisten laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa, mukaan lukien iOS, Android, Windows ja macOS. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hallita monipuolista laitekantaa yhden järjestelmän kautta, säästäen aikaa ja vaivaa.

Turvallisuus ja tietosuoja

Decensin moderni laitehallinta sisältää monipuoliset turvallisuusominaisuudet, kuten laitteiden etälukituksen, tietojen poiston, salasanasääntöjen määrittämisen ja VPN-yhteyksien hallinnan. Näin voit varmistaa, että yrityksesi tärkeät tiedot ja käyttäjien yksityisyys pysyvät suojattuina.

Kustomointi ja integraatiot

Palvelu on joustava ja muokattavissa oman organisaatiosi tarpeisiin. Voit määrittää erilaisia käyttöoikeuksia, sovelluksia ja asetuksia eri käyttäjäryhmille, mikä mahdollistaa räätälöidyn ja tehokkaan käyttökokemuksen. Lisäksi ratkaisumme integroituu saumattomasti yrityksesi muihin järjestelmiin, kuten sähköpostiin, tiedostojen jakamiseen ja viestintäsovelluksiin.

Automaatio ja helppokäyttöisyys

Palvelu automatisoi monia laitehallinnan rutiinitehtäviä, kuten sovellusten päivitykset ja laitteiden asetusten määrittämisen. Tämä nopeuttaa käyttöönottoa ja ylläpitoa sekä vähentää manuaalisen työn tarvetta. Käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, mikä mahdollistaa nopean perehtymisen järjestelmään myös vähemmän tekniikkaan perehtyneille käyttäjille.

Tuki ja jatkuva kehitys

Decens tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen tukipalvelun, joka auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmat ja kysymykset nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat ja uusimmat ratkaisut mobiililaitteiden hallintaan.

Palvelu tarjoaa kattavan, tehokkaan ja helppokäyttöisen ratkaisun yritysten ja organisaatioiden laitekannan hallintaan. Hyödyntämällä alan johtavia teknologioita, kuten Microsoftin Intunea, voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja turvallisuuden.

Moderni laitehallinta: työasemat – tehokas, turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu

Helppokäyttöisyys ja joustavuus

Decensin työasemien hallinta on suunniteltu helpottamaan yritysten IT-hallintoa, sillä se mahdollistaa työasemien keskitetyn hallinnan pilvipohjaisen alustan kautta. Yritykset voivat hallita, päivittää ja valvoa työasemiaan etäyhteydellä, mikä parantaa joustavuutta ja vähentää ylläpitokustannuksia.

Tietoturva ja suojaus

Tietoturva on ensisijainen huolenaihe kaikille yrityksille, ja Decensin työasemien hallinta tarjoaa kattavan tietoturvan eri tasolla. Ratkaisu sisältää monitasoisen tietoturvan, joka suojaa yrityksen arkaluonteiset tiedot haittaohjelmilta, tietovuodoilta ja muilta uhkilta. Lisäksi yritykset voivat helposti määrittää ja valvoa tietoturvapolitiikkoja ja -asetuksia.

Integroitu pilvipalvelu

Microsoft Intune -teknologiaa hyödyntävän pilvipohjaisen ratkaisun avulla yritykset voivat keskittää kaikki tärkeät toiminnot yhteen paikkaan ja saada reaaliaikaisen näkymän laitekantaansa.

Laite- ja sovellushallinta

Palvelu sisältää kattavan laite- ja sovellushallinnan, jonka avulla yritykset voivat helposti asentaa, päivittää ja poistaa sovelluksia työasemilta. Lisäksi ratkaisu tukee monenlaisia laitteita, kuten tietokoneita, älypuhelimia ja tabletteja, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun monimuotoisen laitekannan hallintaan.

Miksi valita Decens?

Huipputekninen ja kattava ratkaisu, joka vastaa nykypäivän yritysten IT-hallinnan haasteisiin.

Tarjoamme ihanteellisen ratkaisun organisaatioille, jotka pyrkivät tehostamaan laitehallintaa ja parantamaan tietoturvaa, käyttäjäkokemusta sekä kustannustehokkuutta.

Voitte määrittää erilaisia käyttöoikeuksia, sovelluksia ja asetuksia eri käyttäjäryhmille, mikä mahdollistaa räätälöidyn ja tehokkaan käyttökokemuksen.

Haluatko kuulla lisää?