Pilven varmistusratkaisut

Mistä on kyse?

Me ymmärrämme, kuinka kriittistä on suojata yrityksesi tiedot ja resurssit. Tästä syystä tarjoammekin laadukkaita ja luotettavia pilven varmistuspalveluita, jotka kattavat kaikki suosituimmat pilvialustat, kuten Azure, Amazon Web Services (AWS) sekä Microsoft 365.  

Pilvipalveluiden varmistuspalvelumme tarjoavat täyden suojan yrityksesi tiedoille, tietokannoille, virtuaalikoneille ja muille resursseille. Hyödynnämme alan parhaita käytäntöjä ja teknologioita varmistaaksemme, että yrityksesi tietojen eheys ja saatavuus säilyvät jatkuvasti.  

VarmistuspalvelutAzure: Tarjoamme kattavan valikoiman varmistus- ja elpymispalveluita Microsoft Azuren pilvipalveluille. Palvelumme sisältävät automaattiset varmuuskopiot, joiden avulla voit suojata virtuaalikoneita, tietokantoja, tiedostoja ja muita resursseja. Varmistuspalvelumme auttavat myös palauttamaan tiedot nopeasti ja tehokkaasti, jos onnettomuus sattuisi tapahtumaan.  

VarmistuspalvelutAWS: Decensin AWSvarmistuspalvelut tarjoavat kattavan suojan Amazon Web Services -pilviresursseillesi. Varmistamme, että kaikki tärkeät tiedot ja resurssit tallennetaan turvallisesti ja voidaan palauttaa helposti tarvittaessa. Käytämme automaattisia varmuuskopioita ja skaalautuvaa tallennustekniikkaa, mikä takaa joustavuuden ja luotettavuuden.  

Varmistuspalvelut – Microsoft 365: Ymmärrämme, että Microsoft 365 -sovellukset, kuten sähköposti, kalenteri ja tiedostojen jakaminen, ovat olennainen osa monen yrityksen päivittäistä toimintaa, siksi tarjoamme erityisiä varmistuspalveluita Microsoft 365 -tuotteille. Varmistuspalvelumme sisältävät automaattiset varmuuskopiot ja helpon tietojen palauttamisen sähköposteille, kalentereille ja muille tiedostoille, jos ne menetetään tai vahingoittuvat. 

Kenelle se on tarkoitettu? 

Pilven varmistusratkaisut on suunnattu organisaatioille, jotka: 

 • arvostavat liiketoimintansa jatkuvuutta ja ymmärtävät kriittisten tietojen menetyksen seuraukset 
 • haluavat varmistaa, että kaikki pilvessä olevat tiedot ovat suojattu, palautettavissa ja saatavilla, kun niitä tarvitaan
 • etsivät tehokasta ja luotettavaa tapaa varmistaa pilvitiedot sekä suojautua datan menetyksiltä, vaurioilta tai kyberhyökkäyksiltä 
 • toivovat helpottavansa IT-tiimiensä taakkaa automatisoiduilla ja helppokäyttöisillä varmistusratkaisuilla 
 • haluavat olla varmoja siitä, että he noudattavat alansa datan säilyttämiseen ja suojeluun liittyviä säännöksiä ja standardeja.  

  Keskeisimmät edut pilven varmistusratkaisuissamme

  Kattavat ratkaisut

   Tarjoamme laajan valikoiman varmistuspalveluita kaikille suosituimmille pilvialustoille. 

   Asiantuntemus

    Decensin tiimi koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet pilvipalveluiden varmistamiseen ja elpymiseen. 

    Skaalautuvuus

     Palvelumme skaalautuvat yrityksesi tarpeiden mukaan, joten voit olla varma, että saat oikean kokoiset ratkaisut riippumatta yrityksesi koosta tai kasvuvauhdista.     

     Luotettavuus

      Käytämme alan parhaita käytäntöjä ja teknologioita varmistaaksemme, että tietosi ovat turvassa ja saatavilla tarvittaessa.    

      Joustavuus

       Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat yrityksesi erityistarpeisiin ja budjettiin.   

       Miksi valita Decens?

       Varmistuspalvelut kattavat kaikki suosituimmat pilvialustat. 

       Saatte täyden suojan yrityksenne tiedoille, tietokannoille, virtuaalikoneille ja muille resursseille.  

       Käytössänne on 24/7 tuki: autamme teitä kaikissa pilvipalveluiden varmistuspalveluihin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.  

       Haluatko kuulla lisää?