Pilven nykytilan kartoitustyöpaja ja
tulevaisuuden tiekartt
a
 

Mistä on kyse?

Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat ymmärtää nykyisen pilviympäristönsä tilaa ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tulevaisuuden suunnasta. Olipa teillä startup-yritys tai suuri korporaatio, tiekarttamme auttaa navigoimaan pilvipalveluiden monimutkaisessa maailmassa.  

Digitalisoitumisen aikakaudella pilvipalveluiden merkitys on noussut keskiöön. Onko yrityksesi pilvi-infrastruktuuri ajan tasalla ja valmiina tulevaisuuden haasteisiin? Decens Oy:n Pilven nykytilan kartoitustyöpaja ei ainoastaan tarjoa syvällistä katsausta nykytilanteeseesi, vaan myös räätälöi tiekartan (roadmap) tuleville vuosille, varmistaen yrityksesi kilpailukyvyn ja tehokkuuden.  

Kenelle se on tarkoitettu? 

Pilven nykytilan kartoitustyöpaja ja tulevaisuuden tiekartta on suunnattu organisaatioille, jotka: 

 • haluavat syvällisen ymmärryksen nykyisestä pilvi-infrastruktuuristaan mukaan lukien mahdolliset pullonkaulat, tietoturvariskit ja kehitysmahdollisuudet 
 • ovat sitoutuneet investoimaan pilvipalveluiden jatkuvaan parantamiseen ja haluavat selkeän, strategisen suunnitelman siitä, miten edetä 
 • etsivät kumppania, joka voi auttaa heitä navigoimaan pilviteknologian monimutkaisuudessa ja ohjata kohti tehokkaampia ja turvallisempia ratkaisuja 
 • haluavat määritellä konkreettisia seuraavia askeleita ja mittareita pilvipalveluidensa kehitykselle, jotta ne tukisivat liiketoiminnan laajempia tavoitteita 
 • haluavat varmistaa, että yrityksen pilvipalveluiden kehitys on linjassa alan parhaiden käytäntöjen ja uusimpien innovaatioiden kanssa. 

  Palvelun keskeisimmät ominaisuudet

  Monipuolinen nykytila-analyysi

   Asiantuntijamme tarkastelevat pilvi-infrastruktuuriasi laajasti, tunnistaen nykyiset vahvuudet ja mahdolliset parannuskohteet.  

   Lisenssien ja kulujen optimointi

    Kartoitamme nykyiset lisenssisi ja muut pilvipalveluihin liittyvät kulut, etsien mahdollisuuksia kustannussäästöihin ja tehokkuuden parantamiseen.  

    Tulevaisuuden tiekartta

     Ei riitä, että tiedämme, missä olemme nyt. Laadimme yhdessä kanssasi strategisen tiekartan, joka ohjaa pilvipalveluidesi kehitystä tulevina vuosina, ottaen huomioon yrityksesi kasvutavoitteet ja muuttuvat tarpeet.  

     Selkeä ja ymmärrettävä raportointi

      Saat kattavan raportin nykytilanteesta, suositellusta tiekartasta sekä ehdotuksista kustannustehokkuuden parantamiseksi.  

      Miksi valita Decens?

      Useiden vuosien kokemus pilvipalveluista eri toimialoilla antaa meille ainutlaatuisen perspektiivin ja syvällisen ymmärryksen tarpeistanne. 

      Haluamme ymmärtää yrityksenne tarpeet ja visiot syvällisesti, jotta voimme räätälöidä parhaan mahdollisen tiekartan.  

      Tavoitteenamme on aina löytää ratkaisuja, jotka optimoivat kustannukset samalla kun parannamme tehokkuutta ja valmiuksianne tulevaisuuden haasteisiin.

      Haluatko kuulla lisää?