Pilven tietoturvakartoitus

Mistä on kyse?

Digitaalisen aikakauden myötä tietoturva on noussut yhdeksi liiketoiminnan kriittisimmistä osa-alueista. Pilvipalvelut tuovat mukanaan uudenlaista joustavuutta ja tehokkuutta, mutta samalla ne asettavat myös uusia haasteita tietoturvan hallinnassa. Kuinka voit varmistua siitä, että yrityksesi tiedot ovat suojassa pilvessä? Pilven tietoturvakartoitus on räätälöity palvelu, joka antaa vastaukset juuri näihin kysymyksiin. 

Palvelu on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka käyttävät pilvipalveluita: olitpa sitten pienyrityksen edustaja, joka haluaa varmistua tietoturvan riittävyydestä, tai suuryrityksen IT-johtaja, joka tarvitsee syvällistä analyysia ja strategista neuvontaa. Lähestymme yrityksenne tietoturvaa aina asiakkaan tarpeiden mukaan, varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Kenelle se on tarkoitettu? 

Pilven tietoturvakartoitus on suunniteltu organisaatioille, jotka hyödyntävät pilvipalveluita ja haluavat varmistaa, että niiden tietoturva on huippuluokkaa. Se soveltuu erityisesti yrityksille, jotka: 

 • haluavat tunnistaa ja korjata mahdolliset tietoturva-aukot pilvijärjestelmissään
 • ovat laajentamassa tai muuttamassa pilvipalveluitaan ja haluavat varmistaa siirtymän turvallisuuden 
 • haluavat täyttää toimialakohtaiset tietoturvavaatimukset ja -standardit 
 • pyrkivät luomaan luottamusta asiakkaiden ja kumppaneiden keskuudessa demonstroimalla sitoutumistaan korkealaatuiseen tietoturvaan. 

  Tietoturvakartoituksen keskeisimmät ominaisuudet

  Perusteellinen analyysi

   Kokeneet asiantuntijamme sukeltavat syvälle pilviratkaisuihisi. He tarkastelevat jokaista osa-aluetta varmistaakseen, että kaikki mahdolliset tietoturvauhat on tunnistettu ja torjuttu.  

   Selkeät toimintasuositukset

    Saatte yksityiskohtaisen raportin nykyisestä tietoturvatilanteestanne sekä konkreettiset suositukset parannuksista. Kaikki esitetään selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman turhaa teknistä jargonia.  

    Tulevaisuuteen valmistautuminen

     Autamme teitä paitsi korjaamaan nykyiset haavoittuvuudet, myös valmistautumaan tuleviin tietoturvahaasteisiin. Näin voitte luottaa siihen, että yrityksenne on turvassa myös tulevaisuudessa.  

     Miksi valita Decens?

     Varmistamme, että yrityksenne data on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla.

     Vuosien kokemus monenlaisten yritysten ja pilviratkaisujen parissa antaa meille ainutlaatuisen näkökulman tietoturvan moniin ulottuvuuksiin. 

     Teemme kaikkemme selittääksemme asiat niin, että jokainen yrityksenne jäsen ymmärtää ne.  

     Haluatko kuulla lisää?