FinOps-kustannusten/lisenssien optimointi

Mistä on kyse?

FinOps (Financial Operations) on pilvipalveluiden taloudellisen hallinnan toimintamalli, joka auttaa organisaatioita hallitsemaan pilvipalveluiden kustannuksia tehokkaasti. Decenssin FinOps-osaaminen mahdollistaa kustannustehokkaan pilvipalveluiden käytön. Tähän sisältyy resurssien oikea mitoitus, kustannusten seuranta ja analysointi sekä parhaiden käytäntöjen noudattaminen.  

FinOps-palvelumme sopii erityisesti keskisuurille ja suurille yrityksille, jotka käyttävät laajasti IT- ja pilvipalveluita ja haluavat varmistaa kustannustehokkuuden ja lisenssien hallittavuuden.  

Kenelle se on tarkoitettu? 

FinOps-kustannusten ja lisenssien optimointipalvelu on suunnattu organisaatioille, jotka: 

 • haluavat ymmärtää paremmin pilvipalveluidensa kustannusrakennetta ja varmistaa, että he saavat parasta vastinetta sijoitukselleen 
 • ovat huolissaan kasvavista pilvikustannuksista ja etsivät tapoja niiden tehokkaaseen hallintaan 
 • haluavat varmistaa, että heidän lisenssinsä ovat ajan tasalla, oikein mitoitettuja ja vastaavat todellisia käyttötarpeita 
 • pyrkivät yhdistämään liiketoiminnan, IT:n ja rahoituksen näkökulmat saavuttaakseen kustannustehokkaan ja toiminnallisesti tehokkaan pilviympäristön 
 • etsivät asiantuntijaa, joka voi auttaa heitä navigoimaan pilvipalveluiden monimutkaisessa kustannusmaailmassa ja löytämään säästömahdollisuuksia. 

Palvelumme keskeisimmät ominaisuudet

Syvällinen kustannusanalyysi

  Sukellamme syvälle yrityksesi IT-infrastruktuurin ja pilvipalveluiden kustannuksiin, tunnistaen mahdolliset säästökohteet ja tehostamisalueet.  

  Jatkuva seuranta ja neuvonta

   Markkinoiden ja teknologian muutosten myötä autamme sinua pysymään ajan tasalla ja varmistamaan, että strategiasi ja kustannusmallisi ovat aina optimaalisia. 

   Lisenssien hallinta

    Autamme ymmärtämään ja hallinnoimaan nykyisiä lisenssejäsi, varmistaen, että maksat vain siitä, mitä todella tarvitset.  

    Raportointi ja suositukset

     Tarjoamme selkeitä ja ymmärrettäviä raportteja nykyisestä kustannustilanteestasi sekä suosituksia ja toimintasuunnitelmia optimointiin.    

     Miksi valita Decens?

     Varmistamme IT- ja pilvipalveluidenne kustannustehokkuuden ja lisenssien hallinnoinnin. Emme vain reagoi ongelmiin, vaan etsimme aktiivisesti parannus- ja optimointimahdollisuuksia. 

     Tarjoamme selkeitä ja ymmärrettäviä raportteja kustannustilanteestanne sekä suosituksia ja toimintasuunnitelmia optimointiin. 

     Näemme itsemme enemmän kuin palveluntarjoajana, olemme yrityksenne kumppani. Tavoitteenamme on ymmärtää ja tukea liiketoimintaanne parhaalla mahdollisella tavalla.

     Haluatko kuulla lisää?