Työasemien moderni (pilvi) esiasennus

Mistä on kyse?

Tarjoamme tehokkaan ja helppokäyttöisen pilvipohjaisen ratkaisun yritysten työasemien hallintaan ja aikaa vievien tietokoneiden käyttöönottojen helpottamiseen. Työasemien pilviesiasennus toteutetaan käyttämällä alan johtavia teknologioita, kuten Microsoftin Autopilot-palvelua ja Intunea, joiden avulla voit automatisoida tietokoneiden käyttöönoton ja hallinnan.

Decensin ratkaisussa yhdistyvät Microsoftin Autopilot-palvelun ja Intunen parhaat puolet, joiden avulla yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa ja säästää aikaa ja resursseja. Autopilot mahdollistaa tietokoneiden etäkäyttöönoton suoraan valmistajalta ilman tarvetta manuaaliselle asennukselle tai konfiguroinnille. Intune mahdollistaa laitteiden hallinnan pilvestä käsin.

Kenelle se on tarkoitettu?

Työasemien moderni (pilvi) esiasennus on suunnattu organisaatioille, jotka:

  • haluavat tehostaa ja yksinkertaistaa uusien työasemien käyttöönottoa hyödyntäen pilvipohjaisia ratkaisuja
  • etsivät mahdollisuutta hallita, valvoa ja päivittää työasemiinsa asennettuja sovelluksia ja asetuksia keskitetysti ja tehokkaasti pilven kautta
  • toivovat nopeampaa ja helpompaa integrointia olemassa oleviin pilvipalveluihin, kuten Microsoft 365, varmistaakseen jatkuvan yhteensopivuuden
  • pyrkivät tarjoamaan työntekijöilleen valmiiksi räätälöidyn ja optimoidun työympäristön heti uuden laitteen käyttöönotosta alkaen
  • haluavat siirtyä perinteisistä esiasennusratkaisuista joustavampiin ja ketterämpiin pilvipohjaisiin ratkaisuihin, jotka tukevat etätyötä ja monimuotoista laitekantaa.

Pilviesiasennuspalvelumme keskeisimmät edut:

Automatisoitu ja nopea käyttöönotto

Laitteiden käyttöönotto suoritetaan automaattisesti ja vaivattomasti ilman tarvetta fyysiselle interventiolle. Työntekijät voivat ottaa laitteensa käyttöön suoraan pakkauksesta ja aloittaa työskentelyn välittömästi.

Keskusjohtoinen laitteiden hallinta

Hallitset kaikkia yrityksesi laitteita helposti ja tehokkaasti pilvipohjaisen hallintapaneelin avulla. Voit seurata laitteiden tilaa, päivittää ohjelmistoja ja asentaa tarvittavia sovelluksia etänä.

Tietoturvan parantaminen

Ratkaisumme varmistaa, että yrityksesi laitteet ovat aina ajan tasalla ja suojattuja uusimmilla tietoturva-asetuksilla. Voit määrittää tietoturvakäytännöt ja valvoa niiden noudattamista etähallinnan kautta.

Räätälöitävyys

Voit mukauttaa laitteiden asetukset ja sovellukset yrityksesi tarpeiden mukaan ja varmistaa, että työntekijät pääsevät käsiksi oikeisiin resursseihin.

Kustannustehokkuus

Pilvipohjaisen ratkaisun ansiosta säästät aikaa ja kustannuksia laitteiden hallinnassa sekä vähennät tarvetta paikan päällä tehtäville huolto- ja ylläpitotöille.

Skaalautuvuus

Työasemien pilviesiasennusratkaisumme skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan, joten voit helposti lisätä uusia laitteita tai poistaa vanhoja tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja tehokkuuden muuttuvissa tilanteissa.

Jatkuva päivitys ja tuki

Ratkaisumme takaa, että yrityksesi laitteet saavat jatkuvasti uusimmat ohjelmistopäivitykset ja tietoturvakorjaukset. Tarvittaessa voit myös hyödyntää asiantuntevaa teknistä tukea ongelmien ratkaisemiseksi nopeasti.

Miksi valita Decens?

Työasemien pilviesiasennus on helppo ja tehokas tapa hallita yrityksenne tietokoneita ja tukea työntekijöiden tuottavuutta.

Voitte automatisoida tietokoneiden käyttöönoton, hallita laitteita pilvestä käsin ja varmistaa, että yrityksenne tietoturva pysyy ajan tasalla.

Säästätte aikaa, resursseja ja kustannuksia.

Haluatko kuulla lisää?