Pilven tietoturvapalvelut 

Mistä on kyse?

Tarjoamme kattavan valikoiman pilvipalveluiden tietoturvapalveluita, joiden avulla voit suojata yrityksesi tietoturvaa sen koko elinkaaren ajan. Tietoturvapalvelumme on suunniteltu vastaamaan nykypäivän haasteisiin.

Kenelle se on tarkoitettu? 

Pilven tietoturvapalvelut on suunnattu organisaatioille, jotka: 

  • käyttävät aktiivisesti pilvipalveluita ja haluavat varmistua niiden tietoturvan täydellisestä kattavuudesta 
  • haluavat suojata liiketoimintansa tiedot ja sovellukset mahdollisilta tietoturvauhkilta 
  • tarvitsevat asiantuntija-apua pilvipalveluiden tietoturvamääritysten, suojauksen ja valvonnan toteuttamisessa 
  • pyrkivät noudattamaan tiukkoja toimialakohtaisia tietoturvastandardeja ja -vaatimuksia pilvessä 
  • haluavat rakentaa ja ylläpitää luottamusta asiakkaidensa, kumppaneidensa ja sidosryhmiensä keskuudessa korkeatasoisen pilvitietoturvan avulla. 

  Palvelun keskeisimmät ominaisuudet:  

  Tietoturvaratkaisut

   Tarjoamme tehokkaita ja monipuolisia tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat yrityksesi pilvipalveluita ja niiden sisältöä. Ratkaisumme sisältävät palomuureja, tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmiä (IDS/IPS), haittaohjelmien torjuntaa sekä DDoS-hyökkäysten suojaa. Tällä ratkaisulla voimme tarjota yrityksellesi kattavan suojan tietoturvauhkia vastaan. 

   Jatkuva seuranta ja analysointi

    Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti tietoliikennettä, tapahtumia ja tietoturvapoikkeamia. He käyttävät kehittyneitä analytiikka- ja tekoälytyökaluja tunnistamaan ja reagoimaan uhkiin ennaltaehkäisevästi, mikä minimoi riskejä ja auttaa estämään tietoturvahäiriöitä. 

    Tietosuoja ja yksityisyys

     Tietosuoja ja yksityisyys ovat elintärkeitä yrityksille. Tämän vuoksi noudatamme tiukkoja tietosuojakäytäntöjä ja tarjoamme ratkaisuja, jotka täyttävät kansainväliset tietosuoja-asetukset, kuten GDPR:n. Käytämme vahvaa salausmenetelmää datan tallennuksessa ja siirrossa, jotta voimme taata asiakkaidemme tietojen turvallisuuden. 

     Tietoturvan koulutus ja tuki

      Tietoturva on jatkuva prosessi, joka vaatii henkilöstöltä koulutusta ja sitoutumista. Tarjoamme räätälöityä tietoturvakoulutusta ja -materiaaleja, jotka auttavat henkilöstöäsi ymmärtämään tietoturvauhat ja omaksumaan parhaat käytännöt. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa teknistä tukea ja konsultointia tietoturvahaasteiden ratkaisemiseksi. 

      Pilvitietoturvan hallinta

       Decensin pilvitietoturvan hallintatyökalut antavat sinulle täyden kontrollin tietoturvan seurantaan ja hallintaan. Käyttäjäystävälliset hallintapaneelimme mahdollistavat helpon ja nopean pääsyn tietoturvatietoihin, raportteihin ja ilmoituksiin, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä tietoturvasta ja reagoida nopeasti mahdollisiin uhkiin. 

       Yhteistyö ja kumppanuudet

        Tietoturvaympäristö on jatkuvasti muuttuva ja vaatii eri toimijoiden yhteistyötä. Teemme yhteistyötä alan johtavien tietoturva-asiantuntijoiden ja teknologiakumppaneiden kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusimpia tietoturvatekniikoita ja -käytäntöjä. 

        Miksi valita Decens?

        Saatte tehokkaan, joustavan ja kattavan ratkaisun yrityksenne tietoturvan varmistamiseen. 

        Voitte suojata arvokasta tietoanne ja varmistaa liiketoimintanne jatkuvuuden.

        Tarjoamme räätälöityä tietoturvakoulutusta ja -materiaaleja, jotka auttavat henkilöstöänne ymmärtämään tietoturvauhat ja omaksumaan parhaat käytännöt.

        Haluatko kuulla lisää?