Pilven valvonta

Mistä on kyse?

Pilvipalveluiden valvonta – luotettavaa ja tehokasta seurantaa

Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu tarjoaa kattavan ja joustavan tavan seurata, analysoida ja hallita yrityksen kriittisiä pilvipohjaisia sovelluksia ja infrastruktuuria. Tämä innovatiivinen valvontapalvelu yhdistää kaikki tärkeimmät ominaisuudet yhdessä tehokkaassa ja helppokäyttöisessä paketissa, joka sopii erinomaisesti niin pienille kuin suurille yrityksille.

Palvelun keskeisimmät ominaisuudet:

Reaaliaikainen seuranta

Valvontaratkaisumme tarjoaa reaaliaikaisen näkymän yrityksesi pilvipalveluiden tilasta, suorituskyvystä ja resurssien käytöstä. Tämän ansiosta voit nopeasti havaita ja korjata mahdolliset ongelmat ennen kuin ne vaikuttavat asiakkaisiin tai liiketoimintaan.

Hälytykset ja ilmoitukset

Saat automaattisia hälytyksiä ja ilmoituksia sähköpostitse, tekstiviestitse tai mobiilisovelluksen kautta, kun pilvipalveluiden suorituskyky heikkenee tai havaitaan muita kriittisiä ongelmia. Voit määrittää hälytysrajat ja ilmoitusten prioriteetit omien tarpeidesi mukaan.

Monipuolinen raportointi

Valvontaratkaisumme tarjoaa monipuolisia raportteja, jotka auttavat sinua ymmärtämään pilvipalveluidesi suorituskykyä, käyttöastetta ja kehitystä. Raportit ovat saatavilla eri aikaväleiltä ja ne voidaan esittää graafisina kuvaajina, taulukkoina tai PDF-tiedostoina.

Integrointi ja yhteensopivuus

Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu on suunniteltu yhteensopivaksi useimpien pilvipalveluiden ja alustojen kanssa, kuten Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud Platform ja OpenStack. Lisäksi voit integroida sen helposti muihin IT-hallintatyökaluihin ja –järjestelmiin.

Tietoturva ja yksityisyys

Takaamme tietoturvan ja yksityisyyden käyttämällä alan parhaita käytäntöjä ja suojaustekniikoita. Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu noudattaa tiukkoja tietosuoja-asetuksia ja varmistaa, että kaikki tallennettu ja käsitelty tieto on suojattu asianmukaisesti. Lisäksi voimme tarjota tietoturva-auditointeja ja konsultointia tarpeidesi mukaan.

Joustava skaalautuvuus

Valvontaratkaisumme skaalautuu vaivattomasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit lisätä tai poistaa valvottavia kohteita ja resursseja tarpeen mukaan, mikä takaa kustannustehokkuuden ja joustavuuden.

Asiantunteva tuki

Decensin asiantuntijatiimi on käytettävissäsi auttaakseen sinua pilvipalveluiden valvonnan käyttöönotossa, määrittämisessä ja ylläpidossa. Voit luottaa nopeaan ja ammattitaitoiseen tukeen kaikissa valvontaratkaisuun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.

Helppo käyttöönotto ja käyttö

Decensin pilvipalveluiden valvontaratkaisu on helppo ottaa käyttöön ja hallita. Selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta voit helposti määrittää valvottavat kohteet, asettaa hälytysrajat ja tarkastella raportteja. Palvelu on saatavilla sekä selaimella että mobiilisovelluksella, joten voit seurata pilvipalveluidesi tilaa milloin ja missä tahansa.

Decensin valvontaratkaisuun sisältyy myös Päätelaitetietoturva – ja Haavoittuvuuksien hallinta -palvelut.   

Miksi valita Decens?

Palvelu on luotettava ja tehokas ratkaisu, joka auttaa teitä varmistamaan pilvipalveluidenne jatkuvan suorituskyvyn ja vakauden.

Saatte kattavan ja joustavan tavan seurata, analysoida ja hallita yrityksenne kriittisiä pilvipohjaisia sovelluksia ja infrastruktuuria.

Haluatko kuulla lisää?