Yhden kirjautumisen palvelu (SSO)

Mistä on kyse?

Digitaalisten palveluiden kasvava määrä yrityksissä on tuonut mukanaan monimutkaisuuden kirjautumisprosesseissa. Useat eri salasanat ja käyttäjätunnukset voivat johtaa sekä tuottavuuden laskuun että turvallisuusriskeihin. Miten yksinkertaistaa kirjautumisviidakkoa ja samalla parantaa tietoturvaa? Decensin Yhden kirjautumisen (SSO) palvelu on vastaus tähän kysymykseen!  

SSO-palvelu on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille, jotka käyttävät useita digitaalisia palveluita ja haluavat tehostaa ja yksinkertaistaa kirjautumisprosessejaan samalla parantaen tietoturvaansa.  

Kenelle se on tarkoitettu? 

Yhden kirjautumisen palvelu (SSO) on suunnattu organisaatioille, jotka: 

 • haluavat tarjota työntekijöilleen saumattoman ja turvallisen pääsyn eri järjestelmiin ja sovelluksiin yhdellä kirjautumisella 
 • etsivät tehokasta ratkaisua salasanojen hallintaan ja haluavat vähentää käyttäjätunnusten palautuspyyntöjä 
 • haluavat parantaa tietoturvaansa estämällä luvattomat pääsyt ja varmistamalla, että oikeilla käyttäjillä on oikeat oikeudet 
 • pyrkivät parantamaan käyttäjäkokemusta ja tuottavuutta poistamalla tarpeen kirjautua useisiin eri järjestelmiin erikseen 
 • toivovat yksinkertaistavansa IT-infrastruktuurin hallintaa ja käyttöönottoja yhtenäisen kirjautumisratkaisun avulla. 

Palvelun keskeisimmät ominaisuudet

Asiantuntemus

  Olemme auttaneet monia yrityksiä integroimaan SSO-ratkaisuja erilaisiin IT-ympäristöihin, ja ymmärrämme niihin liittyvät haasteet ja mahdollisuudet.  

  Räätälöidyt ratkaisut

   Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat erityisesti yrityksesi tarpeisiin.  

   Korkea tietoturva

    Turvallisuutesi on meille etusijalla. SSO-palvelumme on suunniteltu noudattamaan alan parhaita tietoturvastandardeja.    

    Miksi valita Decens? 

    Palvelullamme käyttäjät kirjautuvat sisään vain kerran ja saavat pääsyn kaikkiin heille oikeutettuihin järjestelmiin ja sovelluksiin ilman toistuvia kirjautumisia.  

    Turvallisuus paranee, kun salasanojen määrä vähenee. Se pienentää riskiä salasanasuojattujen tietojen vuodoista ja parantaa yrityksenne tietoturvaa.  

    IT-tiiminne ei tarvitse käyttää aikaa monimutkaisiin kirjautumisongelmiin, ja käyttäjät säästävät aikaa yksinkertaisemmilla kirjautumisprosesseilla.  

    SSO-ratkaisumme on suunniteltu toimimaan saumattomasti useimpien nykypäivän sovellusten ja järjestelmien kanssa.  

    Haluatko kuulla lisää?