fbpx

Tietoturvapalvelut

– suojaa verkkosi tietoturvahyökkäyksiltä

Tietoturvahyökkäykset ovat vakava asia, sillä vahingon sattuessa kustannukset saattavat olla merkittävät. Hyökkäyksiltä voi kuitenkin suojautua. Decensin tietoturvapalvelu tarjoaa kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden tietoturvallisuuden takaamiseksi. Palvelusta tehokkaan tekee kaksivaiheinen tunnistautumismenetelmä, tietoturvan seuranta korkeiden uhkien varalta ja palomuuripalvelu. Decensin tietoturvapalvelun avulla turvaat verkkosi, kasvatat asiakkaittesi luottamusta ja näin ollen myös liiketoimintaasi.

Verkon tietoturvapalvelu on palvelukokonaisuus joka muodostuu kolmesta osasta:

Vahva tunnistautuminen henkilökohtaisiin yhteyksiin

Internet-liikenteen analyysi

Palomuuri

Tunnistautumisen varmentamiseksi käyttäjä todennetaan kaksivaiheisella menetelmällä. Järjestelmä mahdollistaa turvallisen ja luotetun autentikoinnin ennalta määritellyille henkilöille.

Palvelun toinen osa on Internet-liikenteen analyysi, joka merkitsee verkon tietoturvan seurantaa korkeiden uhkien osalta. Analyysi tarjoaa yhteenvedon tietoturvaan liittyvistä haavoittuvista ja tarvittavista toimenpiteistä. Palvelu tarkoituksena on tunnistaa yrityksen kannalta riskialttiit sovellukset ja profiloida Internet-yhteys ja kaistankäyttö. Järjestelmä tunnistaa yritykselle vaaralliset tapahtumat kuten botnet, virukset ja muun haitallisen toiminnan, haavoittuvuudet palvelunestohyökkäyksien varalta ja tiedon vuoto yrityksen ulkopuolelle.

Palomuuripalvelu pitää puolestaan sisällään tarvittavat lisenssit, laitteiston, ylläpidon sekä tuen. Vikatilanteen osuessa kohdalle tarjoamme myös vaihtolaitteet ja –työt, sillä laitteet ovat Decensin valvonnan ja hallinnan piirissä. Palveluun kuuluu myös ServiceDesk, joka tarjoaa teknistä tukea ja vianmääritystä. Tukea tarjotaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Decensin tietoturvapalvelun saat myös päätelaitteille ja palvelimille – lue lisää täältä >

Haluatko kuulla lisää tietoturvapalveluistamme? Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme!