Ajankohtaista

Decensin IT-ulkoistuspalvelun ansiosta voitte keskittyä ydintekemiseenne, samalla kun IT-palveluiden hallinta on turvallisesti meidän käsissämme. Tutustu, miten IT-ulkoistus voi helpottaa yrityksesi toimintaa ja tarjota samalla kustannustehokkuutta. 

IT-ulkoistus on joustava ratkaisu kaiken kokoisille ja eri tilanteissa oleville yrityksille. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että siirrätte koko yrityksenne IT-hallinnan meille Decensiin.

IT-ulkoistus voi tulla kyseeseen esimerkiksi silloin, kun yritykselläsi ei ole tarvetta omistaa ja hallita IT-laitteita, kuten palvelimia, työasemia tai verkkoja. Tällöin me vastaamme näiden ylläpidosta, hallinnasta ja valvonnasta. Palvelumme takaa, että laitteesi ja yhteytesi toimivat luotettavasti ja pysyvät aina ajan tasalla. 

IT-ulkoistus voi sisältää monia eri osa-alueita, kuten: 

  • Service Desk ja lähituki: tarjoaa nopean avun IT-haasteisiin 
  • Konesalipalvelut: varmistavat turvallisen, joustavan ja valvotun IT-ympäristön
  • TietoturvaPALVELUT: takaavat jatkuvan valvonnan ja päivitykset kyberuhkia vastaan

IT-ulkoistuksesta hyötyy koko liiketoiminta 

Yksi merkittävimmistä IT-ulkoistuksen eduista on IT-palveluiden jatkuva ylläpito ja valvonta. Ulkoistamalla IT-palvelut, yrityksesi voi reagoida joustavasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin, mutta välttyy samalla suurilta investoinneilta.

”Kun yrityksesi liiketoiminta muuttuu, ulkoistettu IT muovautuu sen mukana. Voimme esimerkiksi laajentaa kapasiteettia tai supistaa sitä tarpeen mukaan vaikka heti seuraavana päivänä. Meillä palveluntarjoajana on vastuu olla ajan hermolla ja vastata aina, että ympäristö on esimerkiksi tietoturvan osalta ajan tasalla”, Decensin asiakkuusjohtaja Ville Sandberg kertoo. 

Ulkoistaminen ei ainoastaan lisää joustavuutta, vaan tuo yleensä myös kustannussäästöjä. IT-ulkoistus ei katso yrityksen kokoa tai toimialaa, sillä palvelut mitoitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. 

”IT-ulkoistus on aina kustannustehokkaampi ratkaisu kuin yksittäisten palveluiden erikseen hankinta”, Ville tiivistää. 
Samalla kun laajennat avullamme asiantuntijaresurssejasi, vapautat sekä aikaa että omaa väkeäsi keskittymään olennaiseen, kuten asiakastyöhön. 

”Palvelumme avulla voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja tukemiseen tulipalojen sammuttamisen sijaan. Voit keskittyä siihen, missä olet hyvä, sillä saat kauttamme käyttöösi alan parhaat osaajat”, Ville korostaa. 

            Jatkuva IT-kumppanuus takaa asiakastyytyväisyyden

            IT-ulkoistus ei tarkoita pelkkää palveluiden siirtoa meille, vaan tiivistä yhteistyötä. 

            ”Pyrimme olemaan rinnallasi koko ajan ja kehittämään palveluita yhdessä”, Ville painottaa. 

            Säännölliset palvelunhallintapalaverit varmistavat, että palvelut vastaavat liiketoimintasi tarpeita. Läpinäkyvä ja jatkuva raportointi takaavat palvelumme korkean laadun. 

            ”Pitkät asiakassuhteet ja korkeat asiakastyytyväisyysarvosanat kertovat, että teemme asioita oikein. Moni asiakas on ollut mukana Decensin alkuajoista lähtien”, Ville kertoo. 

            IT-ulkoistus pähkinänkuoressa 

              • IT-palveluiden ylläpito ja hallinta osaavan IT-kumppanin vastuulla 
              • Ei tarvetta suurille investoinneille omiin laitteisiin
              • Tietoturva pysyy jatkuvasti ajan tasalla
              • Kustannustehokkuus ja synergiaedut useamman palvelun ulkoistamisesta
              • Tiivis yhteistyö ja läpinäkyvä seuranta 

                      Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!