Ajankohtaista

Decensin asiakasiltaa vietettiin viime perjantaina Tampereen Hakametsässä historiallisissa puitteissa, kun samana iltana pelattiin legendaarisen Hakametsän jäillä viimeinen paikallispeli Ilveksen ja Tapparan välillä.

Hakametsän halli rakennettiin vuoden 1965 jääkiekon MM-kilpailuja varten, jotka olivat ensimmäiset laatuaan Suomessa. Myös jäähalli oli valmistuessaan Suomen ensimmäinen, joten se on iso pala suomalaista kiekkohistoriaa.

56 vuoden ajalta Hakametsässä on ehtinyt kertyä monenlaisia muistoja, niin katsojilla kuin pelaajilla. Asiakasillan aikana omista muistoistansa Hakametsän vuosilta kävivät kertomassa tamperelaiset kiekkolegendat, Tuukka Mäntylä ja Raimo Helminen.

Paikallispeli keräsi hallin ääriään myöden täyteen ja tunnelma oli katossa. Molemmat joukkueet taistelivat loppuun saakka, eikä ottelusta puuttunut jännitystä. Tiukan paikallisväännön vei lopulta Ilves tuloksella 2–1. Tulevat paikalliskamppailut tullaan pelaamaan uudella Tampereen Kannen aarenalla.

Ennen ottelua Decensin palvelujohtaja Markku Aaltonen valotti eri näkökulmista, millaisia hyötyjä Decensin palvelut tarjoavat asiakkaiden liiketoiminnalle.

Decensin avainasiakaspäällikkö Henry Saarni haastatteli Tuukka Mäntylää ja Raimo Helmistä.