Asiakastarinat

Palvelu-PC – työasemat kiinteään kuukausihintaan

Perheyritys Arkta on ollut jo 30 vuotta merkittävä kestävän kehityksen mukaiseen asumiseen keskittyvä rakentaja paitsi Pirkanmaalla myös pääkaupunkiseudulla. Yritys on tunnettu omaleimaisista asunnoista, asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä, täsmällisistä urakointipalveluista ja korjausrakentamisen erikoisosaamisestaan.

Arkta ja Decens ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2013. Decensin kokonaisulkoistuksen palveluista Palvelu-PC otettiin käyttöön vuonna 2016.

”Palvelu-PC:n käyttöönoton jälkeen työasemat ovat aina ajan tasalla, ja kun niiden elinkaari lähestyy loppuaan, Decens ehdottaa laitteiden vaihtoa. Fyysiseen laitteeseen liittyvät tukipyyntömme ovat tippuneet lähes nollaan tästä syystä”, sanoo toimitusjohtaja Jukka Pääkkönen. Koneen vaihtohetkellä Decens siirtää käyttäjän datat uuteen laitteeseen, tyhjentää laitteen tietoturvallisesti ja myös kierrättää sen asianmukaisesti, jolloin vanhoja laitteita ei jää nurkkiin pyörimään.

”Luin joskus viisauden jossa sanottiin, että PC on kuin WC, sen vain täytyy toimia”, kertoo Pääkkönen. ”Tämän filosofian mukaan toimimme, kun otimme käyttöön Decensin Palvelu-PC:n, joka on ollut meille erinomainen ratkaisu. Palvelu-PC tarjoaa käyttäjille aina ajan tasalla olevat ja toimivat työkalut, jolloin voimme keskittyä täysin omien töidemme tekemiseen.”

Palvelu-PC:n avulla ulkoistat laitehuolesi Decensille!

Kun haluat säästää merkittävän potin yrityksesi työasemien kertainvestoinneista, kannattaa hankkia laitteet palveluna Decensiltä. Kiinteä kuukausimaksu tekee budjetoinnista vaivatonta ja sallii yrityksen varojen kohdentamisen varsinaisen liiketoiminnan pyörittämiseen sen sijaan, että pääomaa sidottaisiin tietokoneisiin ja verkkolaitteisiin.

”Palvelu-PC tarjoaa käyttäjille aina ajan tasalla olevat ja toimivat työkalut, jolloin voimme keskittyä täysin omien töidemme tekemiseen.”

Haluatko kuulla lisää?

Arkta on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Teemme tiloja ihmisille, koteja, kouluja, päiväkoteja, terveyskeskuksia, liikuntapaikkoja ja toimitiloja. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 98 miljoonaa euroa. Arktassa on Tampereella henkilöstöä keskimäärin 65 ja koko Arkta-konsernissa 230 henkilöä. Lisäksi työllistämme noin 150 pitkäaikaista yhteistyökumppania.

Arkta-konsernin muodostavat uudisasuntorakentaja Arkta Rakennus Oy Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla toimiva Rakennusliike Reponen Oy. Julkitila- ja korjausrakentajat Arkta Rakennuskultti Oy toimii Uudellamaalla ja Arkta Kultti Oy Pohjanmaalla ja Vaasassa. Betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy on Heinolassa. Konsernin kanssa yhteistyössä toimii vuokratiloihin erikoistunut Arkta Kiinteistöt Oy.