fbpx

Asiakastarina: Finla Työterveys Oy

IT-palveluiden kokonaisulkoistus

 

#Decens #DecensOy #suomalainen #ITkumppani #ITsupermiehet #ITammattilaiset 

#asiakastyytyväisyys #ITulkoistuspalvelut #OnhanSiinäAvainlippu

Finla Työterveys Oy on suomalainen työterveysyritys, jonka omistaja on Tampereen Työterveys ry. Ry:ssä on noin 1 000 jäsenyritystä, jotka ovat Finlan asiakkaita eli omistajia. Vuodesta 1973 toimineena Finlalla on vahva kokemus ja osaaminen asiakkaidensa työterveyden ja työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Decens valittiin Finlan IT-palvelujen tuottajaksi kilpailutuksen kautta vuonna 2015, jolloin yritys etsi suurin piirtein itsensä kokoista kumppania hoitamaan IT-infraa.

”Haimme todellista Kumppania ja sellaisen saimme!”

”Decens tarjosi juuri meidän tarpeisiin soveltuvaa, kustannustehokasta palvelunhallinta -kokonaisuutta, jossa asiakasta ymmärrettiin jo alkumetreiltä asti. Tähän eivät kaikki kilpailutuksessa mukana olleet yritykset pystyneet”, kertoo IT-asiantuntija Seija Salminen.

”Terveydenhuollossa palvelujen saatavuus ja keskeytymättömyys ovat elintärkeitä, ja nyt kun palvelimet ja IT-tuki hoidetaan Decensin puolesta, voimme keskittyä omaan liiketoimintaan ja palvelujen kehittämiseen.”

Yhteistyö ja yhteydenpito ovat Salmisen mukaan helppoa ja mutkatonta.

”Säännöllisesti toistuvilla palavereilla tiedetään missä mennään ja kehittämistarpeita mietitään yhteistuumin. Haimme todellista Kumppania ja sellaisen saimme!”.

Etsitkö yrityksellesi IT-kumppania joka ei jätä pulaan? Ota yhteyttä!

Finla on 100 % suomalainen, asiakasyritystensä omistama työterveyden asiantuntija.

 

Finla Työterveys on vahva suomalainen työterveyden suunnannäyttäjä. Tuotamme keskitetysti työterveyspalveluita asiakkaillemme kumppanuuden periaatteella. Erityistä toiminnassamme on keskittyminen työterveyshuoltoon, mikä mahdollistaa panostamisen laadukkaaseen, asiantuntevaan palveluun sekä kehitykseen.

Finla Työterveys on aloittanut toimintansa vuonna 1973 nimellä Tampereen Työterveys ry. Yhdistys omistaa edelleen kaikki Finla Työterveyden osakkeet, mikä tekee meistä riippumattoman, aidosti suomalaisen ja paikallisen toimijan.

Finla on talo täynnä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluiden erikoisosaajia. Palvelemme yrityksesi työntekijöitä sydämellä, aktiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Erikoistumisemme työterveyteen tarkoittaa sitä, että tunnemme toimialasi terveydelliset haasteet ja osaamme huolehtia työntekijöidesi hyvinvoinnista monipuolisesti.

Tutustu lisää Finlan työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palveluihin: www.finla.fi