fbpx

Asiakastarina: Respecta

Kotimaiset korkean käytettävyyden konesalipalvelut

 

#Decens #DecensOy #suomalainen #ITkumppani #ITsupermiehet #ITammattilaiset 

#asiakastyytyväisyys #ITulkoistuspalvelut #konesalipalvelut

Respecta auttaa ihmisiä ylläpitämään liikunta- ja toimintakykyään sekä elämään laadukasta ja itsenäistä elämää tarjoamalla apuvälineratkaisuja ja -palveluita. Respecta on Suomen johtava apuvälinealan toimija, jolla on 14 omaa klinikkaa sekä vastaanotot yli 70 sairaalassa, terveyskeskuksessa ja kuntoutuslaitoksessa ympäri Suomen.

Yritys on käyttänyt Decensin IT-palveluita jo lähes kymmenen vuotta. Viimeisimpänä palveluyhteistyötä syvennettiin ottamalla käyttöön Decensin korkean käytettävyyden konesalipalvelut.

”Yhteistyö on sujunut oikein hyvin ja aina on löydetty yhdessä joustavat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin sekä laite- että palvelupuolella.”

”Olemme saaneet konesalipalvelujen avulla helposti skaalautuvan alustan palvelinympäristöllemme. Lisäksi voimme luottaa Decensin osaavan asiantuntijajoukon tukeen”, kommentoi IT-asiantuntija Matias Riipinen.

Decensin asiakaslähtöiset palvelut ja palveluasenne ovat asioita, mitä Respecta yhteistyössä arvostaa.

”Yhteistyö on sujunut oikein hyvin ja aina on löydetty yhdessä joustavat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin sekä laite- että palvelupuolella.”

Oletko kiinnostunut konesalipalvelusta tai virtuaalipalvelimista? Ota yhteyttä myyntiimme ja kerro tarpeistasi, niin teemme sinulle hyvän tarjouksen!

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään täysipainoista elämää tarjoamalla ammattitaitoista palvelua ja korkealaatuisia apuvälineratkaisuja.

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten kumppani ja aktiivinen osa kuntoutuksen hoitoketjua. Ammattitaitoamme on arvioida asiakkaan toimintakykyä ja tarjota käyttäjän tarpeisiin sopiva apuvälineratkaisu, jolla parannetaan hänen elämänlaatuaan.  Osana ratkaisua tarjoamme laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Tarjoamme myös terveydenhuollon ammattilaisille apuvälineitä ja tukipalveluita, joiden avulla he suoriutuvat omasta työstään tehokkaammin ja turvallisemmin.

Respecta on osa globaalin Ottobock SE & Co. KGaA  -konsernin klinikkaketjua. Ottobock-konsernilla on yli 6600 työntekijää yli 50 maassa ympäri maailman. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 925,7 miljoonaa euroa.

Lue lisää: www.respecta.fi