Ajankohtaista

Digiturvallisuus on aihe, joka on syystäkin jokaisessa yrityksessä prioriteettilistan kärjessä. Aiheesta riittää jatkuvasti uutta opittavaa, joten suosittelemmekin osallistumista Digiturvallisuus-messuille, jotka järjestetään Jyväskylän Paviljongissa torstaina 30.3. Myös me olemme paikan päällä.

Kyberhyökkääjät etsivät yrityksenne verkosta jatkuvasti haavoittuvuuksia, kuten virheitä koodissa tai konfiguroinneissa, joiden kautta he pyrkivät pääsemään käsiksi tietoihinne ja järjestelmiinne ja aiheuttamaan muun muassa palvelunestotiloja.

Yrityksiin kohdistuneiden onnistuneiden tietomurtojen määrä onkin tuplaantunut lyhyessä ajassa, eikä mikään ympäristö ole suojassa. Senpä vuoksi tarvitaan jatkuvaa valvontaa poikkeavuuksien havaitsemiseksi ja taitoa niihin reagoimiseen. Myös tietomurron jälkeistä toipumiskykyä voi kehittää.

Löydät meidät osastolta C L16, jossa avaamme kattavia tietoturvapalvelujamme, jotka auttavat yritystänne suojautumaan kyberhyökkäyksiltä, reagoimaan tietomurtoihin tarkoituksenmukaisella tavalla ja toipumaan mahdollisista tietoturvaloukkauksista.

Yhteistyökumppanimme Thalesin Mika Sonck puhuu messuilla tärkeästä aiheesta: yritysjohtajien ja -päättäjien roolista kybersuojautumisessa.

Tapahtuma on kävijöille maksuton. Tutustu koko messuohjelmaan täällä ja rekisteröidy mukaan: https://bit.ly/3X9ogAo

Jos et pääse messuille, ota yhteyttä, niin kerromme modernista kybersuojautumisesta lisää!