Ajankohtaista

Decens Oy on vahvistanut alueellista toimintaansa Varsinais-Suomessa ja avannut uuden toimipisteen Turkuun.

”Olemme selvästi havainneet, että Turun seudulla on tarvetta Decensin kaltaiselle, asiakkaita rehdisti palvelevalle, täysin suomalaiselle IT-toimijalle”, kertoo Decensin toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti. ”Toimipisteen avaaminen on ollut meillä suunnitelmissa jo pitkään ja se toteutui nyt kun saimme kokoon loistavan porukan pitkän linjan IT-ammattilaisia”.

Kahden hengen myyntitiimi aloitti työt jo toukokuussa keskellä koronakriisiä. Markku Mäkipaakkanen ja Henri Marjaniemi vastaavat molemmat avainasiakaspäällikön (Key Account Manager) tittelillä IT-palveluiden ja -ratkaisuiden myynnistä yritysasiakkaille koko Lounais-Suomen alueella.  Molemmilla herroilla on vankka kokemus IT-alalta, Henrillä 15-vuoden ja Markulla yli 30-vuoden. Kumpikin siirtyi Decensille vastaavista tehtävistä Tietokeskus Finlandista.

Kesäkuussa myynnin tukena järjestelmäasiantuntijan tehtävissä aloitti Petri Lindfors. Petri oli edelliset 13 vuotta myös Tietokeskus Finlandin palveluksessa, tehden mm. tuotannon tiketöintijärjestelmän ylläpitoa ja kehitystä sekä työnkulun ja tuotannon suunnittelua ja kehitystä. Lisäksi Petrillä on laaja osaaminen eri järjestelmiin palvelin- ja lähiverkkopuolella.

Elokuussa Turun toimipiste vahvistui vielä kahdella järjestelmäasiantuntijalla, kun Jesse Putkonen ja Jarno Karjalainen tulivat mukaan porukkaan. Jesse toimii asiantuntijana Service Desk -palvelussa eli käyttötukipalvelussa ja auttaa yritysten tietotekniikan asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa. Jarno puolestaan on erityisesti Citrix-asiantuntija ja eritysosaamista löytyy Virtual Apps & Desktops -teknologioista. Molemmat ovat toimineet aiemmin vastaavissa tehtävissä Tietokeskus Finlandilla.

Elokuussa aloitti myös Turun uusi palvelupäällikkö Sari Tuomi. Hän vastaa asiakkaidemme IT-palveluiden hallinnasta ja niiden kehittämisestä. Sari on rautainen ammattilainen ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja asiantuntijatyöstä. Hänellä on myös kokemusta etätukipalveluista ja esimiestyöskentelystä. Sari siirtyi Decensille Tietokeskus Finlandilta.

”Olemme tehneet ison panostuksen Turun alueelle ja toivommekin yritysten tarttuvan mahdollisuuteen hankkia laadukkaita palveluitamme”, toteaa Lahnalahti. ”Toivotankin IT-päättäjät tervetulleeksi kuulemaan palveluistamme lisää seminaariin, jonka järjestämme Turussa 23. syyskuuta. Tarkempia tietoa saa Turun myyjiltä Markulta ja Henriltä”, lisää Lahnalahti.

Decens Turun yhteystiedot löydät täältä >